Herengracht500
Image default
Business

Traineeship gemeente

Wilt u graag bij de gemeente werken? Dat kan eenvoudig door u aan te melden voor een traineeship gemeente bij Newpublic. U kunt uw talenten en vaardigheden omtoveren tot een volwaardige functie binnen de gemeente. Dit is ideaal voor starters op de arbeidsmarkt of wanneer u van baan wilt veranderen. Wilt u meer weten over deze traineeship gemeente en of u in aanmerking komt? Lees dan gauw verder.

Een traineeship gemeente Iets voor u?

Bent u benieuwd of deze traineeship gemeente iets voor u is? Jong talent is altijd welkom bij de gemeente. Deze traineeship gemeente zijn vooral bedoeld voor jonge starters. Bent u net klaar met uw opleiding? Dan kan deze traineeship bij de gemeente u de goede kant ophelpen. Deze traineeships  stomen u klaar voor het echte werk.

Bij u in de buurt

Het mooie aan deze traineeships is dat u deze kunt volgen waar u maar wilt. Veel gemeentes werken mee en na het afronden van uw traineeship kunt u geheid bij een gemeente in de buurt terecht. Als traineeship in uw gemeente kunt u meepraten en meewerken aan een betere omgeving.

Wilt u meer informatie over wat u kunt betekenen als trainee in de gemeente of waar u zich kunt aanmelden? Neem dan een kijkje op onze website www.newpublic.nl voor meer informatie over de traineeship gemeente.