Herengracht500
Image default
Business

Bijzondere grafstenen in Amersfoort

Het plaatsen van een grafsteen is een goede manier om weer stil te staan bij een overledene. En na het plaatsen van een grafsteen heeft een plek waar u de overledene kunt herinneren. Het ontwerpen van een persoonlijk grafsteen is voor u geen dagelijkse bezigheid. De mensen van Artea Grafmonumenten begrijpen dat. Zij gaan met u in gesprek om een grafsteen te realiseren waarmee u een plek krijgt waar u graag bent om uw dierbare te herdenken. Het plaatsen van de grafsteen kan door heel Nederland zoals in Amersfoort.

Een persoonlijke grafsteen

Voor nabestaanden is het vaak moeilijk aan te geven wat ze willen en wat bij de overledene past. Door de unieke maar succesvolle aanpak van Artea Grafmonumenten worden nabestaanden hierbij echter geholpen. Door te schetsen terwijl de nabestaanden vertellen wordt een grafsteen ontworpen die past bij de overledene.

Met meer dan 25 jaar ervaring kennen ze bij Artea Grafmonumenten de mogelijkheden van materialen, zoals graniet, marmer en hardsteen, maar ook de toepassingen van glas, roestvast staal of brons. Daarnaast beheersen zij de technieken om de uitstraling van deze materialen onalledaags te maken. Met deze kennis helpen zij u een persoonlijk en duurzaam ontwerp te realiseren. Hierdoor ontstaat een grafsteen waarbij materiaal, vorm en tekst een eenheid is. Het plaatsen van deze persoonlijke grafsteen kan op begraafplaatsen in heel Nederland zoals in Alkmaar, Veenendaal of Amersfoort.

Bestaande collectie

Bij Artea Grafmonumenten heeft men een uitgebreide bestaande collectie grafstenen. Toch is het mogelijk om een grafsteen uit deze collectie een persoonlijk tintje te geven. Al deze grafstenen zijn namelijk in diverse kleuren leverbaar (behalve keien en rotsen). Daarnaast

Is er de mogelijkheid dat een deel (bijvoorbeeld het liggende deel) voor u op een andere wijze wordt vormgeven.

Maatwerk grafstenen

Artea Grafmonumenten is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke grafstenen. Om te komen tot een gewenst resultaat begeleiden de vormgevers van Artea u graag in het ontwerptraject. Dit kan een proces zijn van inspireren, ideeën schetsen, naar elkaar luisteren en van gedachten wisselen.

Samen met u bedenkt en ontwerpt Artea Grafmonumenten de persoonlijke grafsteen. Hoe eenvoudig de grafsteen ook is, aan de grafsteen is te zien wie er begraven ligt.

Gerelateerde artikelen

Glazen douchecabines

Een leuk huis en een leuke buurt

40 jaar getrouwd, wat een mijlpaal