Herengracht500
Image default
Business

Rittenregistratie zonder GPS Tracker

Rittenregistratie en tijdsschema’s zonder een GPS Tracker kunnen erg lastig zijn. Op de werkvloer kan onduidelijkheid hierover voor veel problemen zorgen. In voornamelijk de zorgsector wordt precies uitgedacht hoelang het duurt om een bepaalde afstand te rijden. Zo kan het zijn dat een verpleegster om een bepaalde tijd een patiënt moet helpen en een halfuur later bij een andere patiënt moet zijn in een ander dorp. Aangezien meestal de hele dag vol staat met afspraken, mag er geen vertraging opgelopen worden.

 

Tijdsschema

In de praktijk is het echter moeilijk om je strak aan een tijdsschema te houden. Voor een verpleegster is het belangrijk om even de tijd te hebben om bijvoorbeeld een praatje te maken met de patiënt. Een patiënt kan vragen hebben over medicatie of behoefte hebben aan gezelligheid. Er kan dus niet zomaar een tijdsplanning gemaakt worden, zonder dat hier goed over nagedacht wordt.

 

Global Trackmarks

Met behulp van een GPS Tracker van Global Trackmarks kan onderzocht worden wat een goed tijdschema zou zijn. Wanneer een GPS Tracker in de auto van een verpleegster wordt geplaatst, kan hierna met behulp van een track and trace systeem precies gevolgd worden wanneer zij waar rijdt. Wanneer zij een langere tijd gevolgd wordt met het track and trace systeem, kunnen haar gewoontes en benodigdheden geanalyseerd worden. Niet elke patiënt heeft evenveel tijd nodig tenslotte. Hierna kan een tijdsschema gemaakt worden, waaraan de verpleegster zich kan houden. Hierdoor kan goed ingeschat worden hoeveel patiënten zij zou moeten zien op een dag, zonder dat dit haar veel stress oplevert.

 

GPS trackers

Global Trackmarks zorgt ervoor dat door middel van GPS Trackers en een track and trace systeem een tijdsschema gemaakt kan worden voor werknemers. Ook wordt er op deze manier aan rittenregistratie gedaan, zonder dat de werknemer hier moeite voor hoeft te doen. Hierdoor kan er met de GPS Tracker gekeken worden of de werknemer zich wel goed houdt aan het tijdsschema.

 

http://www.globaltrackmarks.nl/