Herengracht500
Image default
Business

Rijschool in Nieuwegein: kun je eerste rijles gratis krijgen!

Natuurlijk ben je op zoek naar een gedegen rijschool waar jij les krijgt in een veilige en comfortabele leeromgeving, met altijd geduldige en vriendelijke rij instructeurs, die er voor de volle 100% voor gaan om elke les weer het maximale uit jouw te halen. Daarvoor ben je bij rijschool in Nieuwegein aan het juiste adres. Wij hebben het allemaal, een hoog slagingspercentage, scherpe tarieven, unieke lesmethode, altijd een vaste vriendelijke rij instructeur en nog veel meer aanbiedingen.

Rijschool Troy in Nieuwegein ervaren Instructeurs

Bij rijschool Troy Nieuwegein krijgt u les van een ervaren instructeur, zo nemen we bij rijschool Nieuwegein de tijd voor leerlingen en geven les voorledig op maat. Elke leerling is anders en leert dan ook op zijn of haar eigen tempo. Tijdens u  rijopleiding bij rijschool Nieuwegein krijgt u rijles van een vaste instructeur of instructrice die u begeleid naar uw rij examen. Bij een vaste instructeur of instructrice behoort ook een vast lesvoertuig. Door bijvoorbeeld het uitvallen van een instructeur of instructrice kan er tijdelijk rijles worden gegeven door een andere instructeur of instructrice met een ander lesvoertuig. Rijschool Nieuwegein streeft ernaar om bij het uitvallen van een instructeur of instructrice u tijdelijk onder te brengen bij een instructeur of instructrice met hetzelfde lesvoertuig maar Rijschool Nieuwgein kan dit niet honderd procent garanderen. Ervaar het zelf want Rijles bij rijschool Nieuwgein is elke les weer geweldig.  Wil je meer weten over Rijschool Nieuwegein? Bijvoorbeeld het overzicht van de tarieven en de verschillende voordeelpakketten? neem telefonisch contact op met een van de medewerkers via 030:8080317. Zij helpen u graag verder en kunnen al uw vragen beantwoorden.

   

Wij geven rijlessen Nieuwegein omstreken en alle plaatsen in en rond om Utrecht. Bij ons is het mogelijk geheel vrijblijvend een gratis eerste proefles te nemen! Dit geeft jou de kans kennis te maken met jou rij instructeur en onze unieke lesmethode opklimmend in moeilijkheid graad van makkelijk naar moeilijk. Schrijf je nu in voor de gratis proefles via het inschrijfformulier en haal binnenkort nog je rijbewijs.