Herengracht500
Image default
Business

Novellini douchecabine

Novellini douchecabine

Hoewel inloopdouches in de jaren steeds populairder worden, zijn douchecabines niet weg te denken. Dit is niet voor niks. Douchecabines zijn erg veelzijdig, omdat je kunt kiezen voor een vierkante, rechthoekige, halfronde, of andere vorm. Daarnaast kunnen douchecabines je badkamer een prachtige uitstraling geven. Een uitstekend voorbeeld is de Novellini douchecabine. In het assortiment van Novellini vind je moderne en eigentijdse modellen en series. Je kunt voor een transparante variant gaan en spelen met kleuren. Verwerk bijvoorbeeld roodtinten in je badkamer voor een modern effect. Plaats er een regendouche in om helemaal tot rust te komen.

 

Reden om voor een douchecabine te kiezen

In rap tempo worden de inloopdouches populair. Iedereen volgt elkaar op. Er zijn nu eenmaal ook voordelen. Je kunt makkelijk in- en uitstappen en inloopdouches zijn flexibel in te richten. Echter kleven er ook nadelen aan. Zo is het bijvoorbeeld frisser in een inloopdouche, omdat er geen deur of gordijn is om de koude lucht buiten te houden. Tevens is een antislip-laag noodzakelijk om ervoor te zorgen dat je niet onderuit gaat. Ook wil het weleens gebeuren dat het water niet goed doorloopt, omdat er geen rekening is gehouden met de afvoer. Kies daarom eens voor een douchecabine.

 

Een douchecabine kan dezelfde moderne uitstraling hebben als een inloopdouche. Zeker als je voor een Novellini douchecabine kiest. Verder zijn douchecabines gemakkelijk te voorzien van luxe accessoires. In een handomdraai verander je de cabine in een massagedouche of stoomcabine. Ook kun je er gemakkelijk een radio inbouwen. Leuk als je het niet kan laten om tijdens elke douchebeurt in zingen uit te barsten. Daarnaast is de kans aanzienlijk kleiner dat je badkamer onder water komt te staan. Dit is, als je niet oplet, een risico bij een open inloopdouche. Ook wordt de rest van je badkamer niet nat door spatwater.

 

De badkamerseries van Novellini

Op het gebied van badkamers is Novellini een duurder merk. Hiervoor krijg je echter een hele hoop voor terug. Naast een Novellini douchecabine kun je bij het merk ook terecht voor badkamermeubels en andere accessoires. Verder wordt er wel rekening gehouden met budgetten. Uiteindelijk bepaal jijzelf hoe duur je het maken wilt. Met een Novellini douchecabine creëer je in ieder geval een trendy uitstraling. Want douchecabines hoeven helemaal niet ouderwets en achterhaald te zijn. De douchecabines van Novellini zijn verkrijgbaar in diverse series waarbij je eigen smaak leidend is. Kies bijvoorbeeld een leuke kleur voor je achterwand.

 

De serie Revolution is geschikt als je een grote badkamer hebt. Je kunt de Novellini douchecabine in een nis plaatsen of kiezen voor een zijwand. Verder kies je de kleuren van de profielen zelf. Wellicht heb jij voorkeur voor witte profielen, of ga je liever voor een chroomvariant. Deze douchecabines bevatten schuifdeuren en zijn rechthoekig van vorm. Ook als je een kleine badkamer hebt, kun je bij Novellini terecht. Er zijn cabines met een draaideur en zijwand, hoekinstap of een ronding. Achterwanden zijn er in de kleuren wit, rood, zwart, en grijs. Dankzij achterwanden hoef je minder te betegelen.