Herengracht500
Image default
Business

Online marketing, onmisbaar voor jouw bedrijf

Online marketing is de Engelse benaming voor internet marketing. Bij online marketing wordt er door middel van de inzet van internet en andere digitale technologie een bepaald product of een bepaalde dienst bij zoveel mogelijk klanten onder de aandacht gebracht. Tegenwoordig is online marketing onmisbaar voor een onderneming. Alles speelt zich immers af op het internet en potentiële klanten bezoeken eerst het internet voordat ze naar een fysieke winkel of bedrijf gaan. Bij Doelbewust weten ze als geen ander hoe belangrijk online marketing is en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

De veelzijdigheid van online marketing

Een online marketingbureau als Doelbewust online marketing kan door middel van online marketing zorgen voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten. De professionals van Doelbewust doen dit onder andere door middel van zoekmachine optimalisatie en Google AdWords. Doordat zij officieel Google Partner en Google Certified zijn weten de specialisten van Doelbewust precies hoe AdWords werkt. Hiermee zorgen ze ervoor dat jouw bedrijf hoger komt in de zoekresultaten van Google. Maar dat is nog lang niet alles. Als ze ervoor gezorgd hebben dat jouw website goed vindbaar is en zo meer bezoekers trekt is het ook van belang deze bezoekers om te zetten naar betalende klanten. Als je bedenkt dat gemiddeld 97% van de bezoekers een website weer verlaat zonder tot actie over te gaan kun je wel bedenken hoe belangrijk het is om bezoekers op jouw website vast te houden. Door jouw website te optimaliseren kan Doelbewust ervoor zorgen dat bezoekers vanaf de eerste blik geboeid en geïnteresseerd blijven. Mochten bezoekers toch jouw website verlaten dan is remarketing een goede online marketing techniek om jouw website onder de aandacht te houden van bezoekers. Dit gebeurt door middel van cookies en het plaatsen van banners. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat Doelbewust doet om alles uit jouw website te halen.

Wat kan online marketing voor jouw bedrijf betekenen?

Wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen hangt natuurlijk helemaal af van het soort bedrijf en de doelgroep. Maar met meer dan 16 jaar ervaring in marketing, creativiteit en technologie heeft Doelbewust meer dan voldoende expertise in huis om ook jouw bedrijf te laten groeien.