Herengracht500
Image default
Business

NuCall: de provider waar goede communicatie op één staat

NuCall zoekt voor u een werkende oplossing betreft communicatie voor uw bedrijf. Goede communicatie is van essentieel belang en zeker voor bedrijven die het ver willen schoppen. Of het nou communicatie via internet is of simpelweg via de telefoon: NuCall biedt u de geschikte uitkomst voor (uiteindelijk) de ultieme communicatie binnen uw bedrijf.

Ons bedrijf is altijd up-to-date als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen. Iedere dag zijn wij voor u bezig, zodat u continu en wanneer dan ook bereikbaar bent voor iedereen.

Wie zijn wij

NuCall is een bedrijf die diverse bedrijven ondersteunt met het uitvinden van een goedwerkende oplossing voor bijvoorbeeld vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel-integratie en internetverbindingen. Iedere organisatie communiceert op haar eigen unieke manier. Het contact kan van start gaan bij een keuzemenu of eenvoudigweg een receptionist(e). Wachttijden en manier van doorverbinden dragen bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Wij overleggen samen met u op welke manier u exact wil communiceren binnen uw organisatie. Uw bereikbaarheid moet immers vanzelfsprekend zijn voor de communicatie in ieder bedrijf. Indien u voor ons heeft gekozen, gaat het proces pas écht van start. We creëren een zogenaamde planning en uw projectmanager ondersteunt verder het traject tot de uiteindelijke oplevering. Als er een week is verstreken, nemen wij uiteraard contact met u op of er eventuele wijzigingen nodig zijn en of alles naar toebehoren functioneert.

Opties

Wellicht bent u benieuwd naar onze verdere opties. Zo is er:
– NuVoIP: Een telefooncentrale beheert door NuCall, waarmee gesprekken op gang worden gebracht via het internet.
– NuMobile: Een abonnement met een 4G netwerk en extra’s, zoals de mogelijkheid tot vast-mobiel integratie, gebruik van de reach portal, meerdere nummers op één simkaart, et cetera. Deze mobiele dienst is ontwikkeld via KPN.
– Nu3CX: Een telefooncentrale die videobellen, screen sharing en conference calling verenigd.
– NuInternet: Internetverbinding die voldoet aan uw wensen. Veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd!

NuCall helpt u graag verder!

NuCall regelt uw telefonie, internet en storingen. Onze medewerkers schakelen snel en draagt bij aan een betere communicatie binnen uw organisatie. Beschikt u over een aantal vragen? Of heeft u spoedig onze hulp nodig? NuCall is te bereiken via 033- 88 007 90 of e-mail: info@nucall.nl.

Gerelateerde artikelen

Een handelsnaam registeren bij een merkenbureau

Inbraak voorkomen in Den Haag

In Hoogland fysiotherapie uitproberen