Herengracht500
Image default
Business

Met VoIP bellen

Bent u onderdeel van zakelijk Nederland? Dan weet u vast ook wel dat ISDN gaat stoppen en dat het geheel van zakelijk Nederland zal moeten overstappen op VoIP bellen. Dit is echter geen slecht nieuws, wat De Nederlandse Provider nu vertelt, VoIP bellen biedt jou als ondernemer namelijk waanzinnig veel voordelen waar jouw organisatie alleen maar profijt van kan hebben. De Nederlandse kan jou helpen door de overstap van ISDN naar VoIP bellen zo zorgeloos mogelijk te maken. Voor VoIP bellen zijn er twee opties waar uw organisatie uit kan kiezen. De eerste optie heeft te maken met cloud telefonie. De tweede optie heeft te maken met SIP trunks voor VoIP bellen.

Cloud telefonie voor VoIP bellen

Cloud telefonie voor VoIP bellen heeft ontzettend veel voordelen ten opzichte van ISDN voor jouw organisatie. Ten eerste kan jouw organisatie genieten van een telefooncentrale in de cloud, waarmee u dus VoIP kunt bellen. Waarom is dit voordelig? Een telefooncentrale in de cloud heeft helemaal geen onderhoud nodig! Dit scheelt dure onderhoudscontracten die uw organisatie moet afsluiten. Voor cloud telefonie krijgt u als bonus er ook nog bij dat veel nieuwe functies zoals vast-mobiel integratie ontzettend makkelijk geïntegreerd kunnen worden. Ook bespaart uw organisatie met cloud telefonie voor VoIP bellen heel erg op de abonnementen die afgesloten moeten worden en de gesprekskosten. Dat is pas voordelig!

SIP Trunk voor VoIP bellen

SIP Trunk is VoIP bellen met de bestaande telefooncentrale van jouw organisatie. Dit is ook erg handig omdat er geen apparatuur vervangen hoeft te worden, bovendien maakt De Nederlandse Provider de overstap uiteraard voor uw organisatie gemakkelijk! Ook met SIP Trunk voor VoIP bellen bespaart de organisatie flink op de telefoniekosten vergeleken met ISDN. Een breed scala aan nieuwe functies wordt ineens beschikbaar én bij calamiteiten worden de omroepen gewoon omgeleid naar een externe locatie zodat er geen enkele communicatie verloren gaat. Het bestaande telefoonnummer wordt ook behouden, dat scheelt ook weer gedoe.

Al deze voordelen en meer met VoIP bellen, u heeft als ondernemer twee opties. Welke optie gaat het worden? Cloud telefonie of SIP Trunk voor VoIP bellen? Kijk voor meer informatie op www.denederlandseprovider.nl