Herengracht500
Image default
Business

Kiezen voor aanbouw serre

De meeste huiseigenaren kiezen voor aanbouw serre omdat ze er dan ook buiten de zomermaanden gebruik van kunnen maken. Zo hoeven ze niet eerst naar buiten om bij de serre te komen want het is verbonden met het huis.

Extra ruimte

Als je kiest voor aanbouw serre heb je ook het voordeel dat je extra ruimte hebt in het huis. Het is verbonden met de woning en kan als extra ruimte dienen. Zo kun je er een eetkamer van maken bijvoorbeeld of een zitkamer. Vaak wordt een deel van de woonkamer of keuken verlengt met aanbouw serre. Hoe groot de aanbouw serre wordt bepaal je ook helemaal zelf zolang er maar ruimte voor is.

Prijzen

De prijzen voor aanbouw serre zijn heel verschillend afhankelijk van waar je voor kiest. Je kunt kiezen voor een luxe serre of een wat simpel ontwerp. Ook de maten van de aanbouw serre spelen een rol bij de prijs van de aanbouw serre. Als je wil weten wat jouw droom serre gaat kosten kun je hiervoor een ontwerp laten maken. Bij diverse bouwbedrijven in Nederland is het mogelijk om gratis een ontwerp te laten maken voor de aanbouw serre. Hierbij krijg je ook meteen een offerte zodat je weet wat de kosten ervoor zijn.

serbo.nl/

kosten-aanbouw.nl/

aannemer-gigant.nl/