Herengracht500
Image default
Business

Kartonnen bekers, handig en goed!

 

Bij kartonnen bekers denk je waarschijnlijk aan de koffiebekertjes uit een automaat. Daar heb je dan inderdaad gelijk in, want dat zijn ook kartonnen bekertjes. Er zijn echter nog andere doelen voor deze bekers. Kartonnen bekers komen in verschillende maten en kunnen dus ook voor andere zaken ingezet worden, waaronder promotiedoeleinden. De zaken waar kartonnen bekers allemaal voor dienen, zullen hier behandeld worden.

Koffiebekers voor automaten

Allereerst beginnen we bij de basis van koffiebekers. Veel koffiebekers worden gebruikt voor bedrijfspanden. Hier zitten de bekers in de koffiezetautomaat verwerkt, of je dient zelf de beker te plaatsen. Koffieautomaten kunnen doorgaans verschillende grootten koffie zetten, dus ook de koffiebekers van verschillende formaten zijn geschikt voor de automaten. Afhankelijk van de automaat die bij jouw bedrijf op kantoor staat, moet je de maat koffiebekers kiezen.

Kartonnen bekertjes in alle maten

Kartonnen bekertjes worden in allerlei vormen en maten geproduceerd. Dit komt omdat de bekers voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De automaten zijn al genoemd, maar er is in de laatste jaren een enorme ontwikkeling gaande op het gebied van kartonnen koffiebekers. Koffietentjes die koffie-to-go aanbieden, maken in grote getalen gebruik van verschillende formaten kartonnen bekertjes. Dat is echter niet de grootste trend. De trend van de koffiebeker heeft te maken met de gebruikers die het kopen. Zij delen namelijk het koffiemoment regelmatig, omdat de waarde voor de consument tegenwoordig ook in de koffiebeker zit. Door deze trend ontstaat er een ingang voor bedrijven om promotie te maken.

Goedkope promotie met bekers

Door kartonnen koffiebekers te voorzien van persoonlijke opdruk, kan er veel bereikt worden. Het is relatief goedkoop om de bekers te bedrukken en het heeft twee mogelijke waarden om dit daadwerkelijk te doen:

Professionaliteit uitstralen door dit binnen het bedrijf met het logo bedrukte bekers te gebruiken. Dit komt op bezoekers en klanten erg goed over.

Onbewuste/ludieke promotie. Door bij een evenement ludiek bedrukte koffiebekers te gebruiken, zullen mensen op het event, en misschien zelfs daarbuiten als het gedeeld wordt, positief beïnvloed worden.

Voor een overzicht van alle mogelijkheden en hulp bij je keuze; koffiebekerbestellen.nl.