Herengracht500
Image default
Business

In Hoogland fysiotherapie uitproberen

Ik was op zoek naar een praktijk die fysiotherapie in Hoogland geeft aan wat redelijk jonge mensen. Ik ben zelf namelijk pas 23 jaar en helaas heb ik een groot ongeluk gehad met de auto. Hierdoor is mijn rug en nek helemaal stuk gegaan en heb ik lang moeten zitten om het weer te laten helen. Na ongeveer een paar maanden mocht ik eindelijk van mijn huisarts beginnen met mijn fysiotherapie. Ze hadden zelf een praktijk waar ik terecht kon, maar ik merkte meteen dat ik het daar niet fijn vond. Daarom heb ik besloten om zelf voor een praktijk te zoeken.

Een goede praktijk waar ik fysiotherapie kan volgen in Hoogland

Ik wou heel graag een praktijk in de omgeving van Hoogland vinden die bekend stonden om hun goede fysiotherapie. Na een tijdje zoeken en veel mensen vragen hierover, kwam ik snel bij een praktijk terecht. Deze praktijk heette Zee in Beweging en hadden goede reviews van verschillende mensen. Dus ik wilde ook wel een poging met ze waagen. Ik had een kennismakingsgesprek met hen gehad en merkte meteen dat ik me op mijn plek voelde. Ze waren erg vriendelijk en konden door middel van het dossier van mijn dokter mij goed advies geven over mijn houding en hoe ik bepaalde zaken moet aanpakken.

Goede instructies van begeleiders

Na het kennismakingsgesprek wist ik meteen dat ik hier mijn fysiotherapie wilden volgen. Ik vond de begeleiding die ze mij gaven elke sessie met veel zorg en deskundigheid werd gedaan. Ik merkte ook dat na een paar sessie mijn rug al een stuk beter voelde dan het begin. Daarnaast let ik nu veel meer op mijn houding tijdens het staan of zitten. Dankzij deze praktijk heb ik veel geleerd en kan ik weer zonder enkele moeite aan het werk en heb ik geen last van mijn rug en nek meer.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van Zee in Beweging en wat zij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de website van Zee in Beweging voor meer informatie over de praktijk en meer.