Herengracht500
Image default
Business

Fiscale advocatuur Vink heeft mij goed geholpen

Ik was op zoek naar een fiscale advocatuur kantoor in mijn omgeving, zoals die van Vink, die mij kon helpen met een bepaalde zaak. Zelf heb ik namelijk een onderneming en heb ik veel te maken met belastingen en inkomen van mijn personeel. Er was helaas laatst wat fout gegaan waardoor ik op zoek ben naar een fiscale advocaat die mij hierin kon helpen. In het begin vond ik het nog behoorlijk lastig om zo’n persoon te vinden.

Op zoek naar Fiscale advocatuur, zoals Vink, die een expert is hierin

Ik had echt iemand nodig die een expert was in fiscale advocatuur, bijvoorbeeld Vink. Het was echt zo’n moment waarvan ik dacht dat mijn bedrijf onderuit zou gaan. daarom wilde ik hoge bedragen gaan betalen aan iemand die mij de expertise kon geven op mijn situatie en mij hierin kon helpen. Ik had vooral op het internet gekeken en zag daar meteen een bedrijf dat voor mij het meeste opviel. Dit kwam omdat deze veel goede reviews had gekregen en dus meerdere sterren. Dit bedrijf was Vink. Ik kon daar snel in contact komen met een van de medewerkers en daarna hadden we een kort telefoongesprek over mijn situatie. Ik merkte meteen dat hij precies wist wat hij moest doen en we maakte een afspraak om elkaar over een paar dagen te ontmoeten.

Blij met het eindresultaat

Voor het gesprek moest ik Vink nog een aantal documenten opsturen met meerdere informatie over mijn belastingen. Een paar dagen later was het tijd voor ons gesprek. Hij was erg vriendelijk en kon mij direct vertellen wat er precies aan de hand was en hoe ik dit probleem zo snel mogelijk en goed mogelijk kon oplossen. Ik vond het heel fijn om met hem in gesprek te gaan en wist meteen, als ik vaker zulke problemen of vragen heb, weet ik wie ik ga bellen.

Contact

Heeft u ook goed advies nodig van een advocaat dat gespecialiseerd is in fiscale advocatuur? Bekijk dan eens de website via deze link voor meer informatie over alle diensten die zij voor u kunnen betekenen.