Herengracht500
Image default
Business

Het beste cadeau voor een 50 jaar getrouwd stel!

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een stel dat 50 jaar getrouwd is dan wordt dit over het algemeen niet als makkelijk ervaren. Er zijn verschillende afwegingen die je moet maken op gebied van prijs, wat voor type cadeau en nog meer van dit soort dingen. Om deze reden schrijf ik deze blog, want ik heb zelf ook al verschillende keren in deze situatie gezeten, maar nu heb ik de oplossing! Bij Jilster heb ik een tijd geleden een cadeau besteld voor vrienden die 50 jaar getrouwd waren en ze zijn er ontzettend blij mee. Graag deel ik in deze blog wat dit voor cadeau is en waarom je hiervoor naar Jilster moet!

Het cadeau voor een 50 jaar getrouwd stel van Jilster!

Bij Jilster is een cadeau voor een 50 jaar getrouwd stel, maar ook voor allerlei andere gelegenheden zoals bijvoorbeeld een verjaardag verkrijgbaar. Je kunt hier namelijk een tijdschrift kopen wat je helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Dit betekent dat je alle tekst, afbeeldingen, maar bijvoorbeeld ook de opmaak zelf kunt bepalen. Op deze manier weet je precies op welke manier je het 50 jaar getrouwde stel moet inpakken met het cadeau. Wellicht is het zo dat je de ontwerpfase liever overlaat aan een van de mensen in dienst van JIlster. Het beste is vaak om met hen het gesprek aan te gaan over welke kant je precies op wil gaan en dan op deze manier bepalen waar het uiteindelijke resultaat aan moet voldoen?

Mijn ervaring

Zelf heb ik het cadeau gegeven aan een 50 jaar getrouwd stel, omdat ik weet dat herinneringen deze mensen heel dierbaar zijn. Zij vinden het geweldig om samen op de bank te zitten en het tijdschrift door te bladeren, op deze manier komen allerlei verhalen weer naar boven. Om deze reden is het een cadeau met veel emotionele waarde en het mooie is dat de prijs helemaal niet hoog is dus iedereen het kan betalen en iedereen er toch blij wordt van het cadeau van Jilster.