Herengracht500
Image default
Business

Guy Munneke is uw stukadoor in Zeist voor exclusief stucwerk

Bent u op zoek naar een stukadoor in Zeist? Guy Munneke staat graag voor u klaar. Wij zijn al ruim twintig jaar uw partner als het gaat om exclusief- en kwaliteit gevend stucwerk. Of het nou gaat om uw plafond, de wanden van uw woning of een klus buiten, geen enkele klus is voor ons te gek en wij helpen u dan graag bij het bereiken van een perfect resultaat. 

Waarvoor kan ik terecht bij een stukadoor in Zeist?

Bij Guy Munneke als uw stukadoor in Zeist kunt u voor vrijwel alle stucwerk klussen bij ons terecht. Dit kan om ‘simpele’ klussen gaan, bijvoorbeeld de wanden van uw woning maar u kunt ook voor stucwerk buiten of exclusief stucwerk bij ons terecht. U kunt bijvoorbeeld uw gevel upgraden door deze te laten stucen of als u bijvoorbeeld uw terras wilt laten aansluiten bij uw woning waardoor het een verlengstuk lijkt. Ook kunt u bij ons terecht als u uw badkamer dat extraatje wilt geven. Wij kunnen uw badkamer omtoveren tot een heuse home spa waardoor uw huis extra karakter en een chique uitstraling krijgt. Ook kunnen wij uw vloer vervangen voor gietvloeren. Deze vloeren zijn niet alleen waterdicht maar zijn ook nog eens makkelijk schoon te maken en makkelijk te combineren met diverse stijlen en meubelen. Ook kan dit uw huis nét die ene industriële look geven waar u altijd van heeft gedroomd in uw interieur. 

Waar kunt u op rekenen bij Guy Munneke?

Wij kunnen u garanderen dat als u kiest voor ons om uw stucwerk op te knappen, dat u kiest voor de beste kwaliteit en service. Wij streven bij iedere klus naar het beste resultaat, dat vindt u ook duidelijk terug in onze werkwijze. Wij gaan zeer gedetailleerd en net te werk. U zal bijvoorbeeld geen witte voetstappen terugvinden op uw vloer nadat wij zijn geweest. Ook vinden wij het belangrijk om duidelijke afspraken te maken zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Tot slot zijn wij kundig en hebben we genoeg kennis en ervaring om de juiste materialen te leveren en te gebruiken. 

Gerelateerde artikelen

Natuurlijkenergie-nederland.nl zorgt voor duurzame energie!

Taxi Almere en Lelystad kan goedkoper

Onderhoud uw gehoorapparaten goed