Herengracht500
Image default
Business

De bijzondere schoenen van Shoelia

De schoenen van Shoelia zijn bijzonder, uniek en kleurrijk. Bij ons vind u bijzondere prints, kleuren en kwalitatief materiaal. Dit staat garant voor optimaal draagplezier en een geweldige eerste indruk. Voor iedereen die niet standaard wil zijn, zijn daar onze bijzondere schoenen

Over Shoelia

Bij Shoelia vinden wij sfeer, persoonlijk advies, maatwerk en kleurrijke schoenen erg belangrijk. In onze winkel in Veenendaal vind u dat allemaal terug. Wij zijn er voor iedereen die niet een standaard schoen wilt. De winkel is dan ook opgericht toen een van de eigenaren op zoek was naar een paar nieuwe schoenen. Uit het ongenoegen van het niet kunnen vinden van bijzondere, unieke en kleurrijke schoenen is het concept van Shoelia ontstaan. Het Spaanse schoenenmerk Pepe Milan sloot prachtig aan bij onze wens van kleurrijke, handgemaakte kwaliteitsschoenen. 

Pepe Milan

Pepe Milan is een Spaans schoenenmerk gebaseerd op comfort en gemaakt met liefde. Alle schoenen van Pepe Milan worden nog echt met de hand gemaakt en onderscheiden zich dus ook van andere schoenmerken door het vakmanschap. Na drie generaties schoenmakers, zijn het nu de kleinkinderen die het familiebedrijf voortzetten. Dit doen zij met dezelfde liefde en toewijding als toen het merk werd geboren. De schoenmakers hebben oog voor detail, inspirerende kleuren en zijn constant in beweging om de meest prachtige materialen te vinden. 

Zelf schoenen ontwerpen

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om de meest veelzijdige en kleurrijke collectie schoenen samen te stellen. Daarom wisselt ons assortiment ook maandelijks. Het kan echter voorkomen dat u die ene speciale schoen niet tegen bent gekomen of dat u misschien wel heren- en damesschoenen die bij elkaar passen wilt. In dat geval kunt u uw eigen schoenen samenstellen. Wanneer u uw eigen schoenen gaat samenstellen plannen wij een afspraak met u in een van onze winkels in Veenendaal of Groningen. Samen kijken we naar uw ideeën en de mogelijkheden om deze ideeën werkelijkheid te laten worden. Daarna kijken we naar het geschikte model en de diverse materialen. Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kunt u op onze website kijken. Hier ziet u ook onze huidige collectie schoenen. 

Gerelateerde artikelen

Fiscale advocatuur Vink heeft mij goed geholpen

Kiezen voor aanbouw serre

Whiskey glazen als kerstpakket.