Herengracht500
Image default
Business

Gehard glas bij www.glaskoning.nl

Gehard glas is populair, en niet zomaar! Zowel voor particulieren als bedrijven is het gebruik maken van kwalitatief, stevig glas van groot belang om zowel comfort als veiligheid te garanderen. Glaskoning weet dat, en geeft iedereen dan ook de mogelijkheid om gehard glas te bestellen!

Het beste gehard glas 

Gehard glas is zo populair omdat het voor extra veiligheid en stevigheid zorgt. Daarbij is het erg interessant om het glas online te bestellen omdat je er dan niet eens het huis voor uit moet! Bij www.glaskoning.nl ben je daarbij altijd zeker van de beste prijzen, aangezien er groothandelsprijzen worden gerekend en het glas rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt.

Gehard glas, veiligheid eerst

Het glas is zo hard doordat het bij de productie aan extreme temperaturen blootgesteld wordt. Na deze verhitting volgt meteen een snelle afkoeling, waardoor de trekspanning en dus de hardheid van het glas verbetert! Zoals reeds vermeld is gehard glas veiliger en steviger dan enkel of dubbel glas. Dit komt doordat het stootvast is en dus bestand is tegen zware impacten. Ook is het zo ontwikkeld dat, zelfs als het glas breekt, dit op een veilige manier gebeurt. Op die manier kunnen dus ook risico’s vermeden worden!

Gerelateerde artikelen

Waarom een 085 nummer | Voipzeker

Relaxed je rijexamen in bij Rijschool Leidschendam

Verschillende koffiesmaken van Dolce Gusto