Herengracht500
Image default
Business

Een schilder in Wijchen voor uw huis

Het is zo dat mijn huis dit najaar is geschilderd door een goedkope schilder uit Wijchen. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat, maar ook over de manier waarop het hele proces is verlopen. Ik ben blij hoe de man omging met alle aspecten van het schilderen en wat eromheen komt. Omdat ik zo blij ben met alles schrijf ik graag erover. Ik vind het belangrijk dat iedereen de juiste schilder in Wijchen kiest, namelijk de Schaepmeester. Het is een man die heel veel waarde hecht aan een snelle en zorgvuldige manier van werken. Hiernaast zijn er nog verschillende voordelen, deze deel ik graag met jou in deze blog.

De beste schilder van Wijchen!

De Schaepmeester is in mijn optiek de beste schilder van Wijchen. Steeds meer mensen beginnen dit in te zien, want hij begint langzaam heel Wijchen van een mooi laagje verf te voorzien. Dit is natuurlijk niet helemaal zonder reden, want blijkbaar vind een heel groot deel van de bevolking hem een toffe man die goed kan schilderen. Het meest grote voordeel aan zijn manier van werken vond ik dat het allemaal zo snel leek te gaan, hij was in een kleine week klaar met de gehele buitenkant van mijn huis en ik heb een grote vrijstaande woning. Bovendien heb ik ook weinig last gehad van de tijd dat hij aan het werk was bij mij thuis. Hij deed alles zonder enig kabaal of ander soort overlast, ook paste hij zijn werktijden gemakkelijk aan mijn wensen aan. Hierom heb ik het ook nooit erg gevonden dat hij bij mij thuis aan het werk is geweest. Dit maakt het ook erg prettig. Om even kort iets over het resultaat te zeggen; prachtig. Hij heeft zijn werk goed gedaan, gebruikt kwaliteitsmateriaal, waardoor ik nog lang kan genieten van de laag verf.

Benieuwd?

Ben je na het lezen van deze blog benieuwd geraakt naar wat de Schaepmeester voor jou allemaal kan betekenen? Neem dan contact met hem op! Hij komt graag even bij jou thuis langs om te bekijken wat er allemaal mogelijk is tegen welke kosten.