Herengracht500
Image default
Business

Een lamelparket van Bax Houthandel!

Het is iets waar ik sinds een korte periode heel veel plezier van heb, een lamelparket van Bax Houthandel. Ik heb het laten monteren omdat ik het tijd vond voor iets nieuws, ik had al een hele tijd vinyl vloer in mijn woning liggen waar ik net niet helemaal tevreden over. Er zijn best wel veel verschillen tussen deze twee en in deze blog zal ik hier wat dieper op ingaan, ik zal mijn beweegredenen voor een lamelparket ten opzichte van een vloer van zeil aan jullie uitleggen en daarnaast vertellen waarom ik gekozen heb voor Bax Houthandel en waarom ik zo tevreden ben over hen. Ga naar de website www.baxhouthandel.com voor meer informatie.

 

Mijn lamelparket

Mijn lamelparket ziet er tegenwoordig prachtig uit, het is iets waar weinig aan moet gebeuren, het onderhoud kost weinig tijd, omdat je er eenvoudig met een stofzuiger overheen gaat en niets tussen de groeven blijft liggen. Hiernaast is het een materiaal dat, in tegenstelling tot een vloer van zeil, heel veel kwaliteit uitstraalt. Dit is wat de medewerker van Bax Houthandel mij heeft verteld en dit is ook zeker waar. Je ziet gewoon een heel duidelijk verschil tussen hoe mooi een lamelparket is en in hoeverre een vinyl vloer klasse uitstraalt. De montage van Bax Houthandel is ook heel erg soepel verlopen, zo hebben ze in een middag de hele benedenverdieping voorzien van een lamelparket. Het is heel snel gegaan en dit is ook waarom een lamelparket een betaalbare optie is als het gaat om de vloer in een huis, de kosten voor montage blijven immers ook laag.

 

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een lamelparket of over wat Bax Houthandel nog meer te bieden heeft dan kun je op de website van hen kijken. Hier kun je veel lezen over de voordelen van alle mogelijke vloeren en kun je een kijkje nemen in het assortiment van Bax Houthandel. Voor iedereen zit er wel een vloer bij die past bij het budget en bovendien past bij de wensen over hoe de houten vloer eruit moet zien. Dit komt omdat er heel veel mogelijk is met een houten vloer en hierom genoeg opties zijn.