Herengracht500
Image default
Business

De Real Techniques kwasten zijn razend populair

Zoveel soorten make-up kwasten, maar de Real Techniques kwasten (klik hier voor de website) staan wat mij betreft toch echt op nummer één. De Real Techniques kwasten herken je direct. Ze hebben stuk voor stuk een lekker, leuk, gezellig kleurtje. Dat roze, paars en oranje staat erg gezellig op je make-up tafel. Het is niet voor niets dat deze kwasten zo populair zijn. Over de hele wereld zijn ze erg in trek. Niet alleen vanwege hun gezellige kleurtjes natuurlijk. Absoluut niet. Ze zijn op de eerste plaats 100% cruelty-free. In een tijd waarin we nu leven, is dat een waardevolle wetenschap. De Real Techniques kwasten zijn gemaakt van de beste materialen. Je kunt zelf je eigen make-up kwasten set samen stellen doordat alle kwasten, van groot tot klein, los te koop zijn. Maar wanneer je daar niet zo’n behoefte voor voelt, zijn er ook heel wat superhandige kwastensets.

Wat maakt de Real Techniques kwasten zo bijzonder?

De Real Techniques kwasten zijn ontworpen door de professionele make-up artiest Samantha Chapman. Deze door haar ontworpen kwasten combineren hightech materialen met een innovatief design. Hierdoor kun je gemakkelijker de voor jou perfecte look creëren. De haartjes van de Real Techniques kwasten zijn gladder en zachter dan de haartjes van make-up kwasten van andere merken. Ze zijn gemaakt van Taklon. Aangezien Taklon een puur synthetisch materiaal is, zijn de kwasten van Real Technique dus 100% diervriendelijk. Door de ultra zachte vezels waarmee je je make-up aanbrengt krijg je een perfecte look. Zelfs in fel zonlicht, of bij uiterst harde binnenverlichting.

Samantha Chapman heeft met de Real Techniques kwasten een uniek systeem bedacht om duidelijk te herkennen welke kwast voor welke techniek te gebruiken: de felle kleurtjes. Die zijn niet alleen maar leuk, cool of gaaf. Zeker niet. Ze helpen je bij het hele make-up proces.

De vorm van elk kwastje is met de hand gesneden tot een perfecte vorm. Wat het gebruik altijd ten goede komt. Je kunt heel nauwkeurig werken en zorgen voor een degelijke dekking. Maar ook een delicate en zacht afwerking is met de Real Techniques kwasten mogelijk. Poeder, crème of vloeibare make-up aanbrengen, highlighten of glans creëren. Alles is mogelijk met de kwasten van Real Techniques. Je kunt je niet vergissen in de benodigde kwast door de naam die op elke kwast vermeld staat.

Nu ook bij Beauty88. De Real Techniques kwasten

Inderdaad. Heel eenvoudig shop je bij Beauty88 je perfecte Real Techniques kwasten bij elkaar. Alles losse kwasten of eenvoudig in een set. Bestel je op werkdagen voor 16:30 uur. Dan heb je je bestelling al de volgende dag in huis. (Behalve wanneer je bestelt op zaterdag of zondag, dan krijg je je bestelling op dinsdag.) Shop ze!