Herengracht500
Image default
Business

De ISDN lijnen verdwijnen, wat nu?

KPN heeft het nieuws aangekondigd dat de ISDN lijnen verdwijnen, maar wat nu? De consequentie van deze beslissing is dat heel zakelijk Nederland zal moeten overstappen op de nieuwe methode van bellen: Voice over IP. Dat de ISDN lijnen verdwijnen is eigenlijk een goede vooruitgang, vroeger was de methode namelijk heel betrouwbaar en stabiel, maar er zijn nu veel betere en efficiëntere technieken mogelijk, die ook veel goedkoper zijn. Daarom is VoIP er, en is het goed dat de ISDN lijnen verdwijnen. Maar nu moet er een overstap geregeld worden, omdat de ISDN lijnen verdwijnen, en hoe kan dat allemaal geregeld worden met de juiste expertise? Geen zorgen, de Nederlandse Provider is hier om te helpen.

De ISDN lijnen verdwijnen, de Nederlandse Provider helpt

Het doel van de Nederlandse Provider, nu de ISDN lijnen verdwijnen, is om de overstap zo makkelijk en soepel te laten gaan. Jij als klant, moet er geen omkijken meer naar hebben. Het bergje zorgen nemen wij graag van je over. Eerst moeten we kijken welke methode van VoIP het beste bij jouw organisatie past, en dus het beste alternatief is nu de ISDN lijnen verdwijnen. Omdat ISDN tegenwoordig een dure en verouderde techniek is, weten we dat de overstap naar VoIP naar heel veel voordeel zal leiden. Een van de grootste daarvan is dat er flink bespaard kan worden op bel- en gesprekskosten nu de ISDN lijnen verdwijnen en VoIP de nieuwe norm wordt. Een keuze maken tussen de twee technieken die mogelijk zijn bij VoIP wordt makkelijk gemaakt op de website van de Nederlandse Provider. Het is namelijk mogelijk om de kosten online te berekenen op onze website, dan krijg je meteen een goede indicatie van wat verwacht kan worden bij beide technieken. Daarna een keuze maken, en de rest regelen wij allemaal. Simpel, makkelijk.

Conclusie

Het is niet het einde van de wereld, dat de ISDN lijnen verdwijnen. Het zorgt natuurlijk voor een hoop gedoe en geregel, maar met goed resultaat daarna. De Nederlandse Provider kan hiermee helpen, nu de ISDN lijnen verdwijnen, een zorgeloze overstap te verzorgen.