Herengracht500
Image default
Business

Appontwikkeling en websitebouw op hoog niveau

Tegenwoordig gebruiken we voor allerlei activiteiten diverse apps. Wanneer we ergens willen reserveren om een hapje te gaan eten, kunnen we eerst via een unieke applicatie ontdekken wat andere mensen vonden van het restaurant en de menu kaart. Vervolgens kun je via de app van het restaurant zelf een reservering plaatsen en de locatie van het café bekijken. Op die manier zou je kunnen stellen dat de website en de bijbehorende app van een restaurant het visitekaartje van de onderneming vormen. Echter, dit geldt niet alleen voor restaurants, maar voor ieder bedrijf dat dichter in contact wil komen met zijn publiek. Beschikt jouw onderneming dus al over een goedwerkende website met bijbehorende, unieke app?

Edit4U is expert op het gebied van appontwikkeling en websitebouw. Ben jij dus op zoek naar een professionele websitebouwer of appontwikkelaar? Dan ben je bij Edit4U helemaal aan het juiste adres. De experts bij Edit4U kennen namelijk de kneepjes van het vak en dragen graag bij aan de optimalisatie van jouw klantcontact. Zowel apps als websites moeten voldoen aan een aantal gebruikersvereisten, zodat eindgebruikers deze functies makkelijk kan gebruiken. Wist jij bijvoorbeeld al dat de lay-out van een applicatie geheel gebaseerd is op rechtshandigen? Dit wordt gedaan, omdat de meeste mensen met hun rechterhand hun telefoon bedienen. Op die manier worden functies van de app die veel gebruikt worden, dichter bij de rechterhand geplaatst. Zo zijn er nog veel meer punten van aandacht bij het ontwikkelen van een app of website, waar jij je bij Edit4U geen zorgen over hoeft te maken!

Vind jij dat het visitekaartje van jouw onderneming wel wat geoptimaliseerd mag worden of zou je graag een app en website ontwikkeld willen zien worden voor jouw onderneming? Schakel dan de hulp van Edit4U in, zodat je een zakelijke website laten maken kan of juist een webapplicatie laten maken.

https://www.edit4u.nl/

Gerelateerde artikelen

Ooglift

Rietdekkersbedrijven

De ondernemers stimuleren met Urban Flex