Herengracht500
Image default
Gezondheid

ACUPUNCTUUR ONDERGAAN IN OOSTERHOUT

Als u professionele acupunctuur in Oosterhout laat doen. Bent u verzekerd van goede resultaten en top kwaliteit. Dit komt omdat al onze acupuncturisten heel ervaren zijn in het vak dat zij beoefenden en zowel nationaal als internationaal de nodige kennis hebben opgedaan en blijven opdoen. Verder is acupunctuur Oosterhout de eerste acupunctuur bedrijf in heel Oosterhout wat u de garantie geeft dat wij zeker wel weten wat wij doen. Verder zijn wij namens het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport toegestaan om het vak van acupunctuur uit te oefenen niet alleen in Oosterhout maar in heel Nederland. Dit is eveneens een garantie voor u dat wij ons werk met de meeste professionaliteit en deskundigheid aan de dag leggen.

IS ACUPUNCTUUR SCHADELIJK VOOR MIJN LICHAAM?

Acupunctuur is de niet westerse of wel de chinese traditionele vorm van geneeswijze. Het is al reeds heel veel eeuwen bekend bij de aziaten en vooral de chinezen en is de laatste honderd jaren overgekomen naar de westerse wereld waar het een alternatief is voor de westerse geneeskunde. Acupunctuur heeft heden ten dage bewezen heel effectief te zijn voor een hele scala aan acute en chronische aandoeningen. Bij de acupunctuur in Oosterhout werken vooral met naalden maar zo ook  met  met andere niet invasieve middelen. De naalden worden voor en na elke cliënt ontsmet en geplaatst in een sterilisator. Verder moeten wij aangeven dat de naalden de huid niet geheel doorboren waardoor er geen sprake is van bloed of vocht verlies.

HOEVEEL KOST EEN ACUPUNCTUUR BEHANDELING IN OOSTERHOUT?

 De behandeling is geheel afhankelijk van de aard van uw klachten. Er zijn verschillende vormen van behandeling die vallen onder de noemer acupunctuur. Bij de acupunctuur in Oosterhout willen wij u zo veel als mogelijk van dienst zijn. Daarom zijn onze prijzen afgestemd op de markt. Ook onze taak als paramedici binnen de samenleving zijn we heel bewust van. Daarom proberen we een ieder tegemoet te komen. Nadat u klachten bij ons bekend zijn wordt een behandelplan opgezet en krijgt u meteen de prijzen voor de verschillende behandelingen die gepleegd zullen worden in Oosterhout.

 

Gerelateerde artikelen

Burn-out Arnhem voor goede behandelingen

Hulp van personal trainer in Rheden

Een snelle genezing dankzij Acupunctuur in Eindhoven