Herengracht500
Image default
Business

Als een kind zo blij met mijn houten vloeren van Ambifloor uit Veenendaal

In ons nieuwe huis hebben we voor houten vloeren in Veenendaal bij Ambifloor gekozen. Veenendaal ligt voor ons wel een beetje uit de richting. Maar we hadden zulke goede verhalen over hun service en vakmanschap gehoord, dat we er echt wel even een kijkje moesten nemen. We kochten ons huis vanwege de ligging. Die is echt perfect. We hebben nog kleine kinderen en die stappen zo uit de voordeur de woonwijk in. Aan de achterzijde liggen we heerlijk vrij. Ligging was ideaal. Maar die vloeren in huis!? Echt te triest voor woorden. Helemaal afgeleefd, smerig en totaal smaakloos. Nog bij de eerste bezichtiging zag ik het al voor me. Prachtige houten vloeren, in alle ruimtes. Nou ja, in ieder geval beneden om te beginnen.

De houten vloeren van Ambifloor uit Veenendaal zijn een droom die waarheid wordt

Ik fotografeer graag. Dus ook mijn kinderen. Natuurlijk mijn kinderen! Zij zijn mijn inspiratie. Alle foto’s van hen, op die houten vloeren van Ambifloor uit Veenendaal, maken van mij een extra trotse mama. Ja, ik weet het. Het klinkt echt super suf. Maar een houten vloer, overal houten vloeren, was echt mijn droom. Tel daarbij op mijn kids, nou dan snap je vast hoe gelukkig ik ben dat beide dromen zijn vervuld. Want na ons eerste gesprek met een vakkundig medewerker bij Ambifloor was ik om. Mijn man gelukkig ook. Natuurlijk wist ik dat ons nieuwe huis houten vloeren zou krijgen. Maar nu hadden we gelukkig onze leverancier ook gevonden. Alle goede verhalen die we over hen hadden gehoord, waren niet gelogen.

De houten vloeren van Ambifloor uit Veenendaal zijn makkelijk met poetsen

Poetsen voor iemand zoals ik die eigenlijk stiekem een hekel heeft aan poetsen is voor een houten vloer gelukkig niet echt noodzakelijk. Natuurlijk poets ik wel, want ik heb immers kleine kinderen in huis. Maar de houten vloeren die wij nu hebben liggen zijn ideaal voor mij. De complimenten die ik geregeld krijg, doen me wel wat. Ze zijn voor mij het bewijs dat we een goede keuze hebben gemaakt toen we voor onze houten vloeren helemaal naar Veenendaal zijn gereden. De vloer is makkelijk in onderhoud. Al volledig behandeld voordat deze gelegd werd. Het schoonmaken van mijn nieuwe houten vloeren is een fluitje van een cent. En dat vind ik toch wel fijn, zo houd ik natuurlijk meer tijd over om prachtige foto’s van mijn kids te maken. Hahaha.  

Wat mij betreft dus niets dan lof over onze houten vloeren uit Veenendaal.