Herengracht500
Image default
Business

Wasmachine reparatie aan de Herengracht in Utrecht

Wij wonen sinds kort in de Herengracht in Utrecht en tijdens de verhuizing heeft onze wasmachine het begeven, nu houden wij niet zo defecte apparatuur in huis en hebben besloten om zo snel mogelijk een wasmachine monteur in te schakelen. Deze komt zelf ook uit Utrecht en kon dezelfde dag nog een afspraak met ons maken om de wasmachine te komen repareren, nou wij waren benieuwd of deze monteur de afspraak wel zou nakomen want het was inmidddels al 16:00.

“Voor wasmachine reparatie Utrecht rekenen wij geen voorrijkosten meneer!”

De reden dat ik had gekozen voor dit bedrijf is omdat ze geen voorrijkosten in rekening brachten, dat vondt ik namelijk heel bijzonder. Want de meeste reparateurs in de regio Utrecht rekenen wel hoge voorrijkosten en daar had ik helemaal geen zin in, de verhuizing was al in gang gebracht en het laatste waar ik op zat te wachten is dat ik mijn was niet kon doen.

Naast wasmachine repareert dit bedrijf ook ander apparatuur, zoals vaatwassers en drogers. Moet toch mijn complimenten geven want de monteur was netjes aangekomen om 17:30 en heeft grondig naar mijn wasmachine gekeken, heeft netjes zijn tijd genomen om de storingsdiagnose te doen en heeft vastgesteld dat de printplaat defect was. Oei… een dure reparatie volgens de monteur, maar ja… het is wel een Miele en heb toch maar besloten om deze te laten repareren (de totale kosten waren ongeveer 220 euro).

Als ik toch gekozen voor een nieuwe wasmachine dan was ik al snel 700 a 800 euro kwijt, dus toch zeer blij met de keuze die ik heb genomen en ben blij dat ik voor https://www.wasmachineutrecht.nl heb gekozen. De kosten vielen namelijk erg mee als je de vergelijkenis zo maakt.

De monteur heeft me een aantal tips gegeven om reparatie aan de wasmachine in Utrecht te voorkomen, ik zal deze met mijn lezers delen (hoop dat jullie hier ook wat aan hebben).

Tip 1: Doe niet teveel kleding in de wasmachine, zo overbelast je de wasmachine en zal deze geen lange levensduur meer hebben.
Tip 2: Doe niet teveel zeep in het bakje, het rubbertje van de wasmachine gaat hier van schimmelen en zal vetluis veroorzaken.
Tip 3: Gebruik de wasmachine alleen wanneer nodig, het is geen slim idee om de wasmachine elke dag te laten draaien om simpelweg 1 kledingstuk te wassen.

Hoe je het ook went of keert, wasmachine reparatie is dus goedkoper dan het kopen van een nieuwe wasmachine.

https://www.wasmachineutrecht.nl/witgoed-reparatie/#