Herengracht500
Image default
Business

Taxi naar Amsterdam by Taxibestellen.nl

Een taxi naar Amsterdam

Heeft u haast of wilt u gewoon tot aan uw deur gereden worden, dan is een taxi naar Amsterdam de beste optie. In Amsterdam heb je de keuze tussen veel verschillende dure taxi’s, waarvan chauffeurs vaak de taal niet goed spreken. Een taxirit naar het stadscentrum van Amsterdam is vrij duur met een normale taxi die op de meter rijd. Wie het comfort van een taxi niet wil missen, kan terecht bij de officiële taxistandplaats op het Centraal station maar betaal wel de meterprijs.  In een ander geval zou je veel minde betalen en dat is via Taxibestellen.nl.

Amsterdam

Als u een taxi naar Amsterdam Airport Schiphol wilt nemen, brengen de chauffeurs u rechtstreeks naar de luchthaven, op slechts een steenworp afstand van Amsterdam. De hoofdstad staat bekend om de prachtige unieke grachten en heeft daarnaast meer dan 1500 bruggen.

Het historische centrum is het herkenningspunt van de stad, met onder meer de Dam en de Wallen, voorzien van vele cafés en coffeeshops. De hoofdstad staat bekend om zijn opwindende nachtleven en ontspannen levensstijl. De stad heeft een internationale flair die voor elk wat wils te bieden heeft. De Ringvaart, een UNESCO Werelderfgoed, werd gebouwd in de 17e eeuw en staat nu bekend om zijn prachtige straten. Andere bekende attracties zijn het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis. Of u nu op zakenreis bent of een weekend in Amsterdam, snel en gemakkelijk van en naar de luchthaven komen is een must. Een betrouwbare transfer vanaf Amsterdam Airport helpt u om meer en beter te ontspannen tijdens de reis.

Ophalen Schiphol

Het ontmoetingspunt op de luchthaven is gemakkelijk te bereiken; Volg de borden op Schiphol Airport totdat je “Meetingpoint” ziet. Deze prijs voor de “meet and greet” service is 25 euro extra. De chauffeur haalt de klanten dan netjes op met een naambordje. De andere manier is echter goedkoper, omdat het niet nodig is om de klant te begroeten kan er ook na landing worden gebeld naar de klant.

Schiphol belangrijk

Een van de belangrijkste vervoersknooppunten is Amsterdam Airport Schiphol met de 5e drukste luchthaven van Europa. Het is van internationaal belang en heeft veel intercontinentale verbindingen. Bovendien is de luchthaven rechtstreeks verbonden met het treinstation van Schiphol en dus ook aangesloten op het Europese spoorwegnet. Er zijn directe verbindingen met Rotterdam, Brussel en Parijs. Amsterdam Schiphol ligt op slechts 9 kilometer van Amsterdam, wat betekent dat je met de luchthaventransfer binnen 20 minuten in het stadscentrum bent. Met Taxibestellen.nl heeft u een goed parner met meer dan 30 jaar ervaring met luchthaventransfers.

Opwachten en plannen taxivervoer

Zij wachten regelmatig op gasten en begeleiden hen naar de taxi. Zij maken een planning voor groepen en in overleg met u combineren ze de verschillende vluchten zodat er zoveel mogelijk mensen economisch kunnen worden vervoerd in een Schipholtaxi of taxibus. Bij de afdeling planning krijgen we vooraf een goed overzicht van de routes zodat we het aantal km kunnen minimaliseren. Uiteraard kunnen zij ook ritten combineren voor taxivervoer naar Amsterdam zelf of andere plaatsen.

Ook als u bestemmingen buiten de stad wilt bereiken is deze service een echte aanrader, omdat de chauffeur zo snel mogelijk op de gewenste bestemming weet te komen door zijn ervaring. Voor deze service raden we het bedrijf Taxi bestellen in Amsterdam aan. Heeft u voor meerdere personen tegelijk een rit nodig, dan zijn er luxe Mercedesbussen beschikbaar.

Taxibestellen.nl goed taxivervoer

Bij taxibestellen.nl concentreren zij zich op het eenvoudig, gemakkelijk en soepel laten verlopen van taxivervoer. Zij halen de variabelen uit de kosten en hebben soepele boekingsvoorwaarden van een transfer naar Amsterdam , zodat u zich kunt concentreren op de essentie van uw reis. Het leuke van Taxibestellen is dat je gemakkelijk voor iemand anders kunt boeken en de betaling al on-line kan regelen. U heeft dan meteen een factuur van het taxivervoer. In de  bevestigingsmail vindt u ook een nummer dat u op elk moment kunt bellen om zaken als een gewijzigd tijd of adres door te geven. Wilt u dat de chauffeur extra diensten verricht vraag het ze gerust, er is veel mogelijk.

 

Boek ook voordelig een taxi naar Amsterdam 

Taxibestellen.nl Taxi en Schiphol taxi
James Cookroute 99
1363 KE Almere
Telefoon : 036-2002265
Taxibestellen.nl

Gerelateerde artikelen

Bestrijding van het ouder worden

Onderhoud uw gehoorapparaten goed

VT2000 – Professionele VvE beheerder Amsterdam