Herengracht500
Image default
Business

Taffe industriele tafel, Robuuste tafels, eiken tafels, industriele eettafel, industriele tafel

Over Taffe

 Bij Taffe kunt u industriële eikenhouten tafels op maat bestellen. http://www.taffe.nl/over-taffe/ Een tafel op maat wordt naar wens gemaakt. Een houten tafel op ambachtelijke wijze gemaakt, van het gelaste stalen tafelonderstel of gelaste stalen tafelpoten. Niet alleen zijn gelaste stalen tafel onderstellen beschikbaar in het keuze maar ook oude gietijzeren tafelpoten voor uw industriele eettafel op maat. De gietijzeren tafelpoten komen van oude machine onderstellen, dit geeft de robuuste eettafel het industriele karakter. Naast de gietijzeren tafelpaoten worden ook stalen tafelonderstellen gemaakt van kokerprofielen en buizen. Naast de gelaste stalen tafelonderstellen kan er ook gekozen worden voor tafelonderstellen gemaakt van lasergesneden plaatstaal. Deze lasergesneden tafelpoten hebben een industriele en vintage look. Naast het standaard aanbod van gietijzeren tafelpoten, gelaste stalen tafelpoten of lasergeneden tafelpoten kan er ook gekozen worden voor in hoogte verstelbare tafel onderstellen. Deze crank tafel onderstellen zijn in hoogte verstelbaar doormiddel van een handwiel. Als mn aan het handwiel draait wordt de beweging omgezet naar een stel sterke tandwielen die de draaibeweing omzetten naar het tafelblad. Door het wormwiel zal het tafelblad op de gewenste hoogte blijven.

 Het tafelblad

 Het houten tafelblad wordt gemaakt van oud eiken, nieuw eiken, wagondelen of oud grenen. De oude wagonplanken uit Frankrijk worden geschaafd en geschuurd tot een glad maar robuust oppervlak. http://www.taffe.nl/hout/ Prachtig voor een industriele meubel en industriele interieurs. De wagonplanken kunne worden geschaafd zoals vernoemd of geborsteld. Bij het borstelen zal de donkere kleur zichtbaar blijven en bij het schaven zullen er lichtere delen naar voren komen. Door het contrast van licht en donker krijgt met een uniek tafelblad met oude wagondelen. Alle hout soorten kunnen gekozen worden voor alle modellen onderstellen. Dus voor de gietijzeren poten, gelaste stalen poten en voor de laser gesneden tafelpoten kan er zowel gekozen worden voor wagonplanken, massief eiken of oud hout. Bij het eikenhout kn er gekozen worden voor een lichtere versie of een donkere. Bij de donkere versie is het eiken hout gerookt. Het gerookte eikenhout heeft een donkere en stoere uitstraling. Naast het gerookte eikenblad kan er ook gekozen worden voor een licht behandelde eikenblad. In beide gevallen zal het eiken behandeld worden tegen vocht en word gelakt met een stootvaste lak.

 Gelaste tafel onderstel

 Het tafelonderstel wordt op maat gemaakt en  met de hand gelast, e is een ruim aanbod op www.taffe.nl maar ook zijn eigen ontwerpen welkom. Heeft u vragen over een tafelonderwerp? Dan kunt u gerust contact opnemen.

http://www.taffe.nl