Herengracht500
Image default
Business

Persoonsbeveiliging inhuren voor onze show

Wij moesten persoonsbeveiliging inhuren voor onze eigen theatershow. Dit was voor het eerst dat wij het theater in gingen en we waren allemaal erg nerveus. We hebben ook pas onze eerste show gehad en we merkte dat we steeds door de fans en mensen om ons heen werden gestort in de backstage ruimte of ook als we weg gingen van het theater. Daarom leek het ons geschikt om zelf persoonsbeveiliging te regelen voor de aankomende shows.

Waar moeten we persoonsbeveiliging huren?

We hadden in het begin geen idee waar we persoonsbeveiliging konden inhuren. Zelf hebben we dit gevraagd aan mensen in het theater die de shows organiseren of zij een bedrijf kende waar ze dit lieten doen, alleen dat mochten ze in verband met geheimhoudplicht niet aan ons vertellen. Dus moesten we zelf op zoek naar een organisatie of bedrijf die deze dienst voor ons kon regelen. We wilden wel graag iemand waar we ook mee konden lachen, maar als het serieus moet zijn, dat deze persoon dat ook is. Toen we op internet gingen kijken kwamen we snel op de website van Secret Service Security terecht en daar konden we contact opnemen met een van de medewerkers daar. We hadden een goed gesprek en konden snel daar terecht om een van de beveiligers te ontmoeten.

Veilig en onbezorgd

Toen we onze beveiliger hadden ontmoet hadden we meteen een prettig gevoel bij deze persoon. Hij was heel kalm, maar kon ook leuk lachen om bepaalde grappen. Dat was precies wat wij zochten in een beveiliger. Op de avond van de voorstelling is er helemaal niks raars gebeurt en zijn we onbezorgd daarheen gebracht door de beveiliger. We hadden hadden een super tijd en dankzij hem hadden we altijd het gevoel dat we overal veilig waren met hem in de buurt.

Contact

Heeft u ook een beveiliger nodig, of werkt u bij een organisatie waar u beveiliging moet inhuren voor een bepaald evenement? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bekijk de website via www.secretsecurityservice.nl voor meer informatie over alle soorten diensten die zij kunnen uitvoeren voor hun.