Herengracht500
Image default
Business

Ongewoon simpele zakelijke telefonie

De Nederlandse Provider maakt Zakelijke Telecom weer ongewoon simpel. Want zij vinden dat telecom en IT veel makkelijker en beter kan, zodat u hier als ondernemer geen omkijken meer naar hebt. De producten van De Nederlandse Provider bestaan uit cloud, internet, vaste telefonie en mobiel bellen voor de zakelijke markt. De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen over ISDN tot volledig bellen vanuit uit de cloud. En natuurlijk alles wat daartussen zit.

Welke type zakelijke telefonie past het beste bij uw bedrijf?

Welke soort zakelijke telefonie het beste bij uw bedrijf past, hangt af van de huidige situatie en wat u er allemaal mee wilt gaan doen.

U heeft al een telefooncentrale en u wilt gaan bellen via VoIP? Dan levert De Nederlandse Provider levert u de SIP Trunk die daarvoor nodig is.

Wanneer u nog geen telefooncentrale heeft dan krijgt u met Hosted VoIP een telefooncentrale uit de cloud. Zonder onderhoud en eenmalige investeringen!

SIP Trunk

SIP Trunk is zakelijke telefonie waarbij uw bestaande telefooncentrale wordt aangesloten op het op het internet. Vanaf dat moment belt uw organisatie via VoIP. Met de SIP Trunk kunt u via het telefonieplatform van De Nederlandse Provider het wereldwijde telefonienetwerk bereiken.

Handig om te weten: Bij de overstap naar VoIP kunt u alle telefoonnummers behouden.

Hosted VoIP

Hosted VoIP is zakelijke telefonie waarbij er voor u een telefooncentrale is ondergebracht in de beveiligde datacenters van De Nederlandse Provider. Deze telefooncentrale is voorzien van de allernieuwste functies. U hoeft dus zelf geen telefooncentrale aan te schaffen en daarnaast houdt De Nederlandse Provider uw telefooncentrale helemaal up-to-date.

Eenvoudig overstappen naar zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider

U kunt eenvoudig overstappen naar zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider. Het enige wat u hoeft te doen is contact met hun opnemen waarna zij voor u aan de slag gaan.

Nadat de behoeften van uw bedrijf in kaart zijn gebracht ontvangt u een offerte. Na akkoord komt De Nederlandse Provider alles installeren en zij gaan pas weg als alles werkt. Na de installatie zorgen zij ervoor dat alles up-to-date blijft en altijd werkt.