Herengracht500
Image default
Business

Maatwerk tv meubels

Wanneer u een dure investering maakt een nieuwe tv aanschaft, is het te min om deze tv op een oude tv meubel te zetten. Een prachtige tv, daar hoort een mooie en stijlvolle tv meubel bij. Wilt u een tv meubel dat aan al uw wensen voldoet, inclusief geluidsysteem en belichting? Dan kunt u bij Spectral een tv meubel op maat laten ontwerpen. Spectral is de specialist in maatwerk tv meubels met een elegante uitstraling. Zo wordt uw tv en tv meubel de eyecatcher van uw interieur.

Compleet in uw stijl
Maatwerk tv meubels kunt u helemaal in uw eigen stijl laten ontwerpen. Heeft u een minimalistisch interieur en wilt u geen ruimte verspillen aan een robuuste tv meubel? Kies dan van een tv meubel op maat van Spectral. De website van deze aanbieder biedt al een ruim overzicht aan mogelijke moderne ontwerpen. Laat uw stijl helemaal terugkomen in uw tv meubel op maat.

Zwevend
Een unieke optie, is om uw tv meubel zwevend te maken. Zo behoudt u ruimte op de grond en geniet u van een stijlvolle uitstraling van een tv meubel aan de muur. Zwevende maatwerk tv meubels kunt u ook helemaal naar eigen smaak op maat laten maken.

Licht en geluid
Losse draden en kabels, daar moet Spectral helemaal niets van hebben. Licht en geluid wordt helemaal verwerkt in het tv meubel. Zo zijn er geen losse draden zichtbaar en hebben alle maatwerk tv meubels een nette look.

Wilt u ook een tv meubel op maat? Bekijk dan de website van Spectral voor meer informatie en een kijkje in het online assortiment.