Herengracht500
Image default
Business

Kerstpakket trends 2020 voor mannen en vrouwen

Kerstpakket trends 2015 voor mannen en vrouwen

Welk kerstpakket geeft u in 2020? Nog geen idee? Wij helpen u graag inspiratie opdoen voor de doelgroep vrouwen en de doelgroep mannen. Want wat is hip en trendy? Oké, wij beschikken ook niet over een glazen bol. Toch zijn we aan de hand van algemene trends en informatie uit voorgaande jaren uitstekend in staat de trends voor 2015 te voorspellen.

Kerstpakket trends vrouwen

Hout was nog nooit zo populair als het afgelopen jaar. Houten kerstbomen, houten meubilair en houten spreuken en herinneringsborden. Stoer, robuust en tegelijkertijd nostalgisch. Daar spelen we op in met het kerstpakket Memories, met een 28 cm. hoog houten wandbord en tal van heerlijke foodproducten, waaronder cappuccino en truffels, in een stijlvolle houtlook verpakking. Het originele cadeau uit het kerstpakket Juten Poef sluit naadloos aan op deze trend. Behalve de trendy poef met daarop bedrukt een al even trendy tekst, een keur aan smaakvolle levensmiddelen als chocolade en fair trade thee. Daarmee geven we de volgende trend weg: biologisch, eerlijk en fair trade. Dat vertaalt zich naar een kerstpakket met biologische producten, zoals ons pakket Verantwoord Lekker, of een geschenkdoos vol streekproducten, zoals Lekker Twents. Wat het overigens ook gegarandeerd weer goed gaat doen zijn de Rituals kerstpakketten. Verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, maar ook dit jaar weer een lust voor het oog. Weldadig en ontspannend. Een feest om te krijgen!

Kerstpakket trends voor mannen

Buitenleven. Het is al lang niet meer voorbehouden aan de mooie zomerse dagen. We willen tegenwoordig het hele jaar door buiten kunnen genieten. Een beetje warmte is daarbij wel prettig. Daar spelen we op in met ons kerstpakket Vuurkorf. Een fleece plaid en een kuierbittertje geeft dat beetje extra warmte en gezelligheid. Een goed gevuld kerstpakket waarmee u elke man verrast. Of wat te denken van het pakket Stoer en Handig? Een stoere geschenkdoos vol praktische zaken voor de handige man zoals een 1 Watt pull ledlamp en een powerbank (mobiele oplader). Aangevuld met lekkernijen, zoals Hertog Jan Tripel, een metertje drop en Fisherman’s Friends (sterk spul hè) vormt Stoer en Handig een fantastisch kerstgeschenk. En natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een ruime keuze aan Rituals kerstpakketten, voor de bewuste man

Voorkom teleurstelling, bestel tijdig

Al deze kerstpakketten en veel meer staan uitgestald in onze overzichtelijke webshop. Doe inspiratie op en bestellen maar. Dat kan tot vrijdag 18 december, maar waarom niet nu al uw bestelling doorgeven? Naarmate u langer wacht, wordt de kans groter dat bepaalde pakketten uitverkocht zijn.

 

 

 

https://kerstpakket.nl/