Herengracht500
Image default
Business

ISDN stopt! Kies voor hét antwoord op het vertrek van ISDN

Zeg maar dag tegen ISDN en hallo tegen hosted telefonie. ISDN stopt aankomend jaar omdat er voor de toekomst geen garanties meer gegeven kunnen worden aangaande de kwaliteit en de stabiliteit van dit netwerk.

Hosted telefonie omdat ISDN stopt

Wat te doen nu ISDN stopt? Een ouderwetse werkplek mét vast telefoontoestel én desktop pc is met Hosted telefonie voorgoed voltooid verleden tijd. Nu al wordt er door veel medewerkers een dag of enkele dagen in de week thuis gewerkt, met Hosted telefonie wordt dat nóg eenvoudiger. Die toekomst is dichterbij dan je nu wellicht zal kunnen bedenken.

Wat is Hosted telefonie dan precies?

Door gebruik te maken van Hosted telefonie verplaats je als het ware de fysieke telefooncentrale naar de ‘cloud’. Op deze manier maak je een eerste belangrijke stap naar volledig mobiel werken met een perfecte en optimale bereikbaarheid. Altijd. Waar je maar wilt. En niet geheel onbelangrijk: zonder gedoe.

Waarom zou je voor Hosted telefonie moeten kiezen?

De eerste reden waarom je voor Hosted telefonie zou moeten kiezen is al hierboven genoemd. Tele2 en KPN gaan stoppen met ISDN telefoonlijnen. Een fysieke telefooncentrale kost geld, én onderhoud. Met Hosted telefonie betaal je voor je gebruik. Je hebt dus geen dure investering te doen. Betaling is per maand en per gebruiker. Medewerkers onderling bellen zelfs gratis met elkaar. Daarbij maakt het niet uit of je met een mobiele telefoon of met een vaste lijn met elkaar belt. Elke maand een vast bedrag. Geen verrassingen meer. Elke medewerker is altijd en overal bereikbaar via slechts één telefoonnummer. Dus ook wanneer deze onderweg is of bij klanten zit. Extra bijzonder: eventuele vaste telefoonlijnen zijn volledig te integreren met mobiele telefonie en IT. Je klanten hoeven geen onnodige wachttijd te verdoen omdat je direct ziet of een collega telefonisch bereikbaar zijn. De onderlinge samenwerking wordt met Hosted telefonie vergroot.

Via de Nederlandse Provider gebruik maken van Hosted telefonie

Ben je benieuwd of Hosted telefonie ook wat voor jou is? Maak een afspraak om de mogelijkheden voor jouw specifieke kantoor te bespreken. Zij snappen als geen ander wat een ondernemer nodig heeft. Kijk voor meer informatie op de website van De Nederlandse Provider.