Herengracht500
Image default
Business

Het hoveniersbedrijf in Veenendaal die groene vingers heeft

Samen met mijn partner gingen we kijken of er een goede hoveniersbedrijf was in de omgeving van Veenendaal. Al voor een lange tijd wilde wij onze achtertuin aanpassen voor onze kinderen. We merken dat onze kinderen het super leuk vinden om buiten te spelen en om ook buiten te zijn. Daarom leek het ons leuk om onze tuin iets speelser te maken voor hen en om iets van een veranda te laten bouwen. Maar dit kunnen wij natuurlijk niet alleen.

Een hoveniersbedrijf in Veenendaal vinden

Wij hadden een hoveniersbedrijf uit de omgeving van Veenendaal nodig die de expertise had om onze tuin te veranderen in een mooie tuin voor de kinderen en voor ons. Daarom besloten we meerdere hoveniers te benaderen en te kijken wat zij voor ideeën hadden voor de tuin. Sommige waar we langs waren geweest, hadden niet de meeste enthousiaste ideeën, zelfs ideeën die wij zelf konden bedenken. Totdat we bij Exalto Hoveniers kwamen, daar werden we goed en vriendelijk behandeld en hun idee voor onze tuin was echt super! Met een trampoline en een eigen chillplek voor de kinderen. Hier konden we geen nee op zeggen dus zijn we akkoord gegaan.

Wij genieten nu van onze tuin

Samen met Exalto Hoveniers, hebben we de ideale tuin voor ons gezin geschetst en ze zouden dit voor ons gaan realiseren. Op de dag van de verbouwing was het niet normaal warm, meer dan 30 graden. Daarom ging het proces iets langzamer dan gepland, maar dit vonden wij begrijpelijk. Ze hebben wel ons een kleine korting gegeven omdat het iets langer duurde en dat vonden we echt goede service. Nu is het bijna herfst en zitten we lekker met het gehele gezin in de tuin. Alles is zoals het hoort nu!

Contact

Wilt u meer weten over Exalto Hoveniers en de diensten die zij voor u kunnen doen? Bekijk dan de website van hen via www.exaltohoveniers.nl voor meer informatie. Daar vindt u ook meteen een portfolio met meerdere projecten die zij hebben uitgevoerd bij andere klanten waar zij ontzettend trots op zijn.