Herengracht500
Image default
Business

Dekens voor kinderen

 

Wilt u dekens voor kinderen met een synthetische of juist een natuurlijke vulling? Dekbedden kunnen verschillende soorten vullingen hebben. Deze materialen van het kinderbeddengoed bepalen hoe warm of koud deze zijn, hoe ze aanvoelen en of ze vocht absorberen. Onder de synthetische kinderdekens vallen polyester hollow fiber, Thermosoft vezels en Ecodown vezels. De natuurlijke vullingen bestaan uit Texels scheerwol en Original Cotton vezels. Ieder type kinderdekbed heeft in ieder geval een tijk van regulier katoen en percaline of percal katoen.

Het beddengoed dat wij leveren is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Zo biedt Koalabedding.nl dekens voor je dreumes, maar ook voor een peuter of jong kind. We verkopen ook mooie ledikanten en kinderbedden op maat die passen bij de formaten van onze overige producten voor kinderbedtextiel. Hierbij leveren we tevens passende dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens en matrasbeschermers.

Kinderbeddengoed

Voor al uw kinderbeddengoed ga je naar Koalabedding.nl. Hier vind je al het kinderbedtextiel voor je peuter, dreumes of kind. Koop er jouw hoeslakens, kinderhoofdkussens, matrasbeschermers zoals molton en dekbedovertrekken. Het beddengoed voor kinderen dat wij aanbieden is zeer sterk en gaat lang mee. Verder zijn onze producten gemakkelijk schoon te maken. Zo kunnen 4-seizoenen dekbedden gewoon in de wasmachine als ze van katoen zijn. Wollen kinderdekbedden zullen specialistisch gereinigd moeten worden. Wenst u dus kinderbeddengoed te kopen doe dat dan bij onze online winkel.

Koalabedding.nl

Koalabedding.nl heeft alles op het gebied van kinderbedtextiel. Hebt u een kinderslaapkamer die u volledig in stijl wilt inrichten met bijpassende dekens voor kinderen? Dan kunt u hier terecht. Zo is het mogelijk om verschillende merken te kiezen. Er is Damai, Cinderella, Jollein en uiteraard Nappiez ons eigen huismerk. Als u dus een hoeslaken wilt voor uw kind, een dekbedovertrek, een dekbed of ander bedtextiel voor kinderen dan kunt u bij Koalabedding terecht.

 

https://www.koalabedding.nl/