Herengracht500
Image default
Business

De HP PageWide printertechnologie daagt uit

Met de HP PageWide printer van Repromat hebben zij een technologisch hoogstandje in haar assortiment. Deze printer daagt de grenzen van conventioneel printen uit. Bedrijven kunnen met deze nieuwe printtechnologie hun eigen prestatieniveaus verhogen. Hun concurrenten geven ze het nazien. Dit alles ondersteund door de betrouwbaarheid, uitgebreide service en ondersteuning die u van HP gewend bent.

Met de HP PageWide printer bereikt u een nieuwe realiteit

Ooit was de komst van de HP PageWide printer toekomstmuziek. Stelt u zich eens voor dat u in staat wordt gesteld om de manier waarop u altijd heeft geprint, opnieuw zou kunnen uitvinden? Sneller, minder energie verbruikend, productiever, efficiënter en tegen lagere kosten printen dan ooit tevoren. Verbeterde prestaties in elk opzicht. Nu is die nieuwe toekomst met de HP PageWide printer aangebroken en werkelijkheid geworden.

De HP PageWide printer heeft de toekomst in handen

Met een HP PageWide printer wordt u in staat gesteld om duurzame prints te maken op een breed scala aan media met HP-pigmenten voor diepzwarte en levendige kleuren.

De productiviteit van een HP PageWide printer van Repromat is uiterst hoog. Pagina’s met kleuren tot 6900 A/A4 per minuut kunnen worden afgedrukt in commerciële toepassingen.

De totale printkosten van een HP PageWide printer liggen beduidend lager, tot naar liefst 50% ten opzichte van traditionele printers. Voor een HP PageWide printer geldt: kleur is het nieuwe zwart-wit. Besparen op de kleurkosten per pagina, vergeleken met laserprinters, terwijl u sneller afdrukt dan andere kleurenprinters uit dezelfde klasse.

De HP PageWide printer is extreem divers met behoud van superieure kwaliteit

De HP PageWide printers zijn zo divers in hun mogelijkheden. Van technische tekeningen tot kaarten en commerciële posters, van boekdrukkunst tot productiepost en -verpakking, dankzij de HP PageWide printers kunnen drukkerijen hun oude grenzen overschrijden en nieuwe prestatieniveaus en concurrentieniveaus bereiken. De HP PageWide technologie stelt bedrijfsafdelingen en repro’s in staat om hun mogelijkheden opnieuw uit te vinden zodat ze op een hoger niveau dan ooit tevoren kunnen presteren. Daarmee zullen ze beter concurreren dan ooit tevoren.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die een HP PageWide printer u te bieden heeft? Neem gerust contact op met de professionals van Repromat, zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.