Herengracht500
Image default
Business

De beste makelaar vindt u in Veenendaal!

Bent u op zoek naar een goede makelaar in Veenendaal? Dan bent u bij Zonnenberg makelaardij aan het juiste adres! Zij kunnen alles voor u regelen op het gebied van makelaardij. Denk hierbij aan het verkopen van uw huis, een hypotheek aanvragen voor een huis, en nog veel meer diensten. Wij helpen u graag bij het gehele proces van planontwikkeling tot verkoop overdracht.

De makelaar uit Veenendaal kan u goed helpen

Door uw huis te laten verkopen bij de makelaar in Veenendaal, weet u zeker dat uw huis binnen no-time is verkocht. Bovendien helpen wij u van het begin tot het einde van het gehele verkoopproces. Onze experts op dit gebied hebben de kennis en de ervaring om u te adviseren wat het beste voor u is.

Ervaring van onze klant

‘Ik en mijn man wilde graag meer gaan reizen, maar zaten met ons grote huis. Daarom werd het tijd om een appartement te kopen. Zo hoefde we niet meer te denken aan de grote schoonmaak en de tuin als we aan het reizen waren. We gingen praten met de mensen van Zonnenberg Makelaardij en voelde ons zeer op ons gemak bij hen. Ze waren erg beleefd en wisten waar ze het over hadden. Na een paar dingen besproken te hebben ging de verkoop van start. Nadat gesprek ging alles ineens heel snel. We kregen snel al kijkers die geïnteresseerd waren in het huis. Toen was ons huis binnen 5 maanden al verkocht! Het ging allemaal zo snel! We hadden geen idee dat het zo snel kon gaan. Daarna ging de makelaar ons verder helpen met de overdracht en toen was het alweer klaar. Het was zeker een fijn huis, maar wij moeten verder met ons leven. Wij weten zeker dat de nieuwe bewoners van het huis een fijn huis hebben gekocht.’

Kom gerust een keer langs!

Wilt u weten wat Zonnenberg Makelaardij voor uw huis en u kan betekenen? Bekijk dan de website van Zonnenberg Makelaardij voor meer informatie over hun diensten. U kunt ook gebruik maken van de gratis waardebepaling die zij aanbieden.

 

Gerelateerde artikelen

Swarovski

VCA certificaat relevant voor vele bedrijven

Novellini douchecabine