Herengracht500
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verpakkingsweetjes

Bent u van plan om een verpakkingsmachine aan te schaffen? Vrijwel elk bedrijf die actief zijn in de productie, kunnen niet zonder een goede verpakkingsmachine. Eén van de belangrijkste doelen van deze machine is om producten snel en efficiënt van een laag folie te voorzien, zodat deze stevig bij elkaar blijven staan. Daarnaast zijn er ook nog andere verpakkingsweetjes. Deze bespreken we in de blog.

 

Verpakkingsmachines

Eén van de weetjes die bespreken in de blog, gaat over de hoeveelheid soorten verpakkingsmachines. Door het grote aanbod is het lastig om de keuze te maken. Laat u van te voren goed adviseren bij de keuze in alle soorten. Dit zijn namelijk de volgende: palletwikkelaar, horizontaalwikkelaars, sealmachine, flowpackers, palletiseermachine, palletmagazijnen etc.

 

Service en onderhoud

Naast de aanschaf is de onderhoud enorm belangrijk. Dit kan de levensduur van de machine vergroten.  Daarnaast kan dit de efficiëntie ook verhogen. Er zijn verschillende preventieve onderhoudstaken die uitgevoerd moeten worden, zoals:

–           Inspectie van de machine;

–          Slijtageonderdelen periodiek controleren en vervangen;

–          Onderdelen met een hoge slijtage moeten altijd op voorraad gehouden worden;

–          Het smeren van de machine.

 

Idépack Verpakkingsmachines B.V.

Idépack is een actief bedrijf in verpakkingsmachines met veel ervaring. Onze specialiteit (en zeker ook liefde) gaat uit naar eindverpakkingssystemen. Denk hierbij aan palletwikkelaars, palletiseermachines, horizontaalwikkelaars en seal- en krimpmachines.  Verder bieden wij een attractief pakket aan machineoplossingen, zoals Dozenopzet- & Sluitmachines en Omsnoeringsmachines, welke een zéér interessant totaalaanbod bieden voor onze relaties.

Via ons motto “Kwaliteit in Oplossing én Relatie ©” proberen wij iedere keer weer onze bestaande en nieuwe relaties pro-actief van dienst te zijn met lange-termijn-oplossingen en een actieve samenwerking.

 

 

https://www.idepack.nl/