Herengracht500
Image default
Business

All Dent voor het inrichten van uw mondzorgpraktijk

All Dent is uw partner wanneer u een nieuwe mondzorgpraktijk start of toe bent aan vernieuwing van uw huidige tandartspraktijk inrichting. Deze speler van formaat op de markt van tandheelkundige praktijkinrichting en dental equipment neemt het hele proces voor u uit handen. Hierbij biedt All Dent u A-producten die met hun eigen technische dienst in topconditie gehouden worden.

Met All Dent een ideale inrichting van uw praktijk

All Dent helpt u graag bij de realisatie van een ideale inrichting van uw praktijk. Een unieke, goed ingedeelde praktijk met een fijn werkklimaat. Voor een prettige en efficiënte werkomgeving is meer nodig dan een goede tandartsstoel. De juiste indeling van ruimtes, de looplijnen en indeling van kasten zijn net zo belangrijk. Bij All Dent heeft men een ruime ervaring in de dentale markt. U kunt het ontwerpen van uw praktijkinrichting met een gerust hart overlaten aan de creativiteit van hun ontwerpers en interieurarchitecten. En zijn alle tekeningen klaar dan regelen zij vervolgens alles voor u bij het realiseren van de inrichting van uw praktijk.

Producten eerst zien en uitproberen in de showroom

Door All Dent worden producten van diverse leveranciers verkocht. Bij elkaar een mooi pallet aan Finse ergonomie, Duitse degelijkheid en Italiaans design. Dit uitgebreide assortiment dentale A-producten is voor een groot deel te zien en uit te proberen in hun showroom. Wel zo prettig voordat u overgaat tot het aanschaffen van geavanceerde en kostbare apparatuur.

Hulp bij storingen

Bij All Dent staat service op nummer één en vinden ze dat een storing of defect snel verholpen moet worden. Dit begint met een goede telefonische bereikbaarheid, zo is All Dent om 7.30 bereikbaar. Daarnaast worden de monteurs digitaal aangestuurd waardoor hun schema direct te wijzigen is. Hierdoor wordt snelheid, flexibiliteit en continuïteit gegarandeerd.

Bij problemen met computersoftware kunnen de mensen van All Dent met u meekijken en zelfs de bediening tijdelijk overnemen.

Wanneer ter plekke repareren niet mogelijk is dan kunt u het product ter reparatie naar All Dent opsturen. Na goedkeuring van de eventuele offerte voor de reparatie krijgt u het gerepareerde product weer zo snel mogelijk terug. En mocht het nodig zijn dan kunt u gebruik maken van hun bruikleensysteem.