Herengracht500
Image default
Business

40 jaar getrouwd, wat een mijlpaal

Vorig jaar was het, dat onze ouders al weer 40 jaar getrouwd waren. Ondertussen zijn ik en mijn 2 broers ook allemaal getrouwd indertussen. Wat gaat de tijd toch ontzettend snel. Toen onze ouders aankondigden om het groots te vieren, zijn wij om de tafel gaan zitten om te bedenken wat we hen cadeau konden doen. Het vinden van een gepast cadeau voor een stel dat 40 jaar getrouwd is, bleek nog een hele opgave uiteindelijk. Het moet niet het standaard cadeuau zijn wat je elk jaar voor je vader zijn verjaardag koopt, bij wijze van spreken. Het feest was al georganiseerd, en er was uiteraard ook een fotograag ingehuurd om een en ander vast te leggen. Zo heb je bij de bruiloft uiteraard een fotograaf deze plechtige gebeurtenis vastlegt. Wanneer een stel 40 jaar getrouwd is, dan wil je eigenlijk iets dat die 40 jaar benadrukt. Daarom heb je iets te vieren. Zo kwam mijn broer met het meesterlijke idee om een tijdschrift samen te stellen over het huwelijk en het samenzijn van onze ouders. Hij had namelijk ontdekt op het internet dat deze mogelijkheid bestaat.

40 jaar getrouwd, Jilster wijst de weg

40 jaar getrouwd is een mijlpaal, en dat verdient een gepast cadeau. Zo heb ik samen met mijn broers maandenlang foto’s verhalen en anekdotes verzameld. Deze hebben wij met behulp van Jilster verwerkt tot een prachtig vormgegeven tijdschrift. Het tijdschrijft hebben we cadeau gedaan aan onze ouders, maar ook aan de bezoekers van het feest. De reacties waren ongekend. Onze moeder wordt nog steeds emotioneel wanneer ze door het tijdschrift bladert. Ze werd zich weer bewust van verloren gewaande herinneringen. Ook de gasten die het tijdschrift in ontvangst namen waren zeer onder de indruk. Een ultiem cadeau voor een stel dat 40 jaar getrouwd is, is een tijdschrift. Afgezien van de inhoud, is ook de vormgeving en de layout fenomenaal en zeer smaakvol. 40 jaar getrouwd? Jilster!

jilster.nl

Een stel dat 40 jaar getrouwd is, verdient een gepast en origineel cadeau. Jilster helpt je hierbij. Afgezien van het eindresultaat en de reacties op het tijdschrift, was het ook een ontzettend leuke ervaring om het tijdschrift samen te stellen.Een stel dat 40 jaar getrouwd is, verras je daarom met een tijdschrift van Jilster. Wil je meer weten over de mogelijkheden, bezoek dan de website.