Herengracht500
Image default
Financieel

Hoe Bitcoins voor contant geld te kopen – wat u moet doen om bitcoins te kopen

Wanneer u Bitcoins voor contant geld wilt kopen, moet u een website gebruiken waarmee u dit kunt doen. Gelukkig zijn er veel websites die ervoor zorgen dat iemand deze waardevolle items zonder veel problemen online kan kopen. Het beste deel is, als u toevallig contant geld hebt, kunt u uw bitcoins onmiddellijk kopen en weglopen van de transactie. U kunt ze later verkopen via het gebruik van uw creditcard of PayPal-account. Veel van deze websites maken het ongelooflijk gemakkelijk voor consumenten om hun geld op deze manier te gebruiken.

 

Het lijdt geen twijfel dat mensen op zoek zijn naar een plek om bitcoins voor contant geld te kopen, omdat de wereld van virtuele valuta online begon te groeien. Het probleem heeft altijd te maken hebben met de beveiligingsproblemen die geassocieerd zijn met het niet kunnen zien wie de digitale valuta koopt. Er zijn rapporten van over de hele wereld over particulieren die financiële gegevens van klanten hebben gestolen door de informatie die ze hebben verstrekt om bitcoins te kopen.

Met de beschikbaarheid van websites waarmee mensen deze munten online kunnen kopen, is dit probleem geëlimineerd.

 

Om bitcoins te kopen voor contant geld via een van deze websites, hoeft u alleen maar als gebruiker zich te registreren. Meestal is de vergoeding om dit te doen onder tien dollar. Door dit te doen, kunt u een volledige maand van exclusieve toegang krijgen tot de koop- en verkoopsecties van deze site.

 

Nadat u zich hebt geregistreerd, moet u over het algemeen een aantal basisinformatie over uzelf geven. Dit omvat elk land waar u een inwoner bent. De website controleert vervolgens de wisselkoersen tegen de Dollar van de Verenigde Staten om de waarde van de munten die u wilt kopen te bepalen.

Dit proces wordt snel en efficiënt voltooid en duurt meestal slechts een paar seconden.

 

Zodra de site de waarde van uw aankoop heeft bepaald, kunt u dan beslissen of u geen contant geld kunt kopen voor uw munten. Er is meestal een kleine vergoeding geassocieerd met elke verkoop, maar dit is de uitgave zeker waard als u van plan bent om een groot aantal munten te kopen. Nadat u hebt besloten om Bitcoins voor contant geld te kopen, kunt u vervolgens het koopgedeelte invoeren. U krijgt een lijst met valuta’s om uit te kiezen, en u kunt degene selecteren die het meest gunstig is voor uw inkoopschema.

 

De laatste stap van het proces is om uw geselecteerde koopaanbieding te bekijken. Als het overeenkomt met uw criteria, wordt u gevraagd om het contract formeel te accepteren. Op dit punt is het proces compleet. Het enige dat u hoeft te doen, is wachten tot de transactie met succes is voltooid. In een mum van tijd heeft u het eigendom van uw nieuw verworven schat in uw portemonnee overgedragen.

Bitcoin kopen met iDEAL, Bancontact, Banktransfer via BitcoinMeester