Herengracht500
Image default
Dienstverlening

Website optimaliseren met linkbuilding

Linkbuilding inzetten om je website te optimaliseren is een goed idee. Het is een effectieve methode om je website beter vindbaar te maken in Google. Aan de andere kant is het niet de meest eenvoudige manier. Je hebt verstand van zaken nodig. Als je zomaar iets gaat doen, dan is de kans groot dat je je website alleen maar (verder) de afgrond in helpt.

Wat is SEO linkbuilding?

Bij linkbuilding gaat het erom dat je website door middel van backlinks gelinkt wordt aan andere websites. Dit heeft alleen het gewenste effect als dit kwalitatieve websites zijn. Proseo beschikt over een groot netwerk van goede websites waarmee we jouw website kunnen linken, zodat je zeker weet dat de SEO linkbuilding effectief is.

Proseo zoekwoorden analyse

Een andere belangrijke stap richting het optimaliseren van je website is het uitvoeren van een zoekwoorden analyse. Dit is dan ook één van de eerste dingen die we doen als je bij Proseo aan de bel trekt. Hiermee krijgen we inzicht in de woorden die potentiële klanten gebruiken om een bedrijf zoals dat van jou te vinden. We zien ook met welke termen zij bij de concurrent terecht komen. Het resultaat is een lange lijst van zoekwoorden, waarvan we de belangrijkste in jouw website content verwerken.

Zoekmachine marketing voor direct resultaat

Organische zoekmachine optimalisatie, zoals het verwerken van de juiste zoekwoorden in je website content, is gratis. Daarbij heeft het vaak op de langere termijn effect, zonder dat je er dagelijks mee bezig hoeft te zijn. Het duurt echter wel langer voordat je daadwerkelijk effect merkt. Je investeert dus eerst tijd. Met zoekmachine marketing optimaliseer je je website door advertenties te plaatsen. Dit heeft direct effect, maar je betaalt wel wanneer mensen op jouw advertentie klikken. Een combinatie van organische optimalisatie en zoekmachine marketing is het meest effectief.

https://www.proseo.nl/