Herengracht500
Image default
Bedrijven

Een betrouwbare partner op het gebied van industriele LED verlichting en kantoorverlichting LED

Led Design Holland is een vooraanstaande led-expert die zich met name op de zakelijke markt richt. Het team bestaat uit ervaren specialisten met een passie voor licht en led. Zij denken van A tot Z met de klant mee. Speerpunten van LDH zijn:

  • persoonlijk advies en een vast aanspreekpunt;
  • led-armaturen van eersteklas kwaliteit tegen scherpe prijzen;
  • een totaalpakket van advies tot installatie én service.

Led Design Holland is professioneel in de zin dat de medewerkers over actuele vakkennis beschikken. Zij kennen de specifieke eisen per branche, zijn op de hoogte van wet- en regelgeving en volgen led-trends op de voet. Om zeker te stellen dat alle klanten gelijkwaardig behandeld worden, houdt LDH de volgende werkwijze aan.

  1. Het eerste kennismakings- en adviesgesprek.
  2. De offerte, inclusief een 3D lichtplan en een overzicht van de besparingsmogelijkheden.
  3. De subsidieaanvraag.
  4. De installatie en montage van alle nieuwe ledlampen.
  5. Indien nodig onderhoud.

Wat fase 1 betreft, voegen we toe dat een van de led-specialisten bij u langs komt om de ruimte te inspecteren. Het is namelijk belangrijk details te kennen die te maken hebben met afmetingen, het aantal aanwezige ramen, soort arbeid dat verricht wordt et cetera. Aan de hand van die gegevens worden bepaalde leds geadviseerd. Tijdens die eerste ontmoeting kunt u al uw wensen kenbaar maken en al uw vragen stellen. Stap 2 houdt in dat Led Design Holland aan de slag gaat met alle informatie. Er rolt uiteindelijk een gedetailleerd plan uit, waarin iedere ledlamp uitgebreid wordt beschreven. De 3D visualisatie maakt in één keer duidelijk hoe de nieuwe lichtsituatie eruit ziet. In het kostenplaatje zijn de investering en de besparing opgenomen. U weet dus precies wat de overstap op led-licht u op de lange termijn gaat opleveren. Voor al heel wat klanten heeft Led Design Holland de Energie Investeringsaftrek aangevraagd (stap 3). 45% van het geïnvesteerde bedrag is van de fiscale winst aftrekbaar. Terwijl de aanvraag loopt, gaat fase 4 in en worden de led-armaturen opgehangen. Bij de laatste fase kunt u bijvoorbeeld denken aan het kosteloos vervangen van een ledlamp die er voor de voorspelde levensduur mee ophoudt.

https://www.leddesignholland.nl