Herengracht500
Image default
Zakelijke dienstverlening

Performance analytics van Tuuring

In dit artikel beschrijven we waarom performance analytics een cruciaal onderdeel moet zijn van de vijf-stappen-strategie. Hoe kan Tuuring u daarbij helpen? Door gebruik te maken van Tuuring kunt u die doelstellingen bereiken. De laatste jaren proberen bedrijven hun prestaties in alle processen te verbeteren. Omdat we ons moeten richten op kwaliteit in plaats van op gegevens, is het Performance Insights-platform van Tuuring de beste keuze. Hier zijn een paar redenen waarom het gebruikt moet worden: 

Redenen van Tuuring

Terwijl Excel een database is en dus wordt gebruikt voor gegevenscontrole, wijken prestatieanalyses daar steeds meer van af. Ook de kwantiteit van een proces wijkt steeds meer af van performance analytics. Performance analytics trachten een eindresultaat van het onderhanden werk te presenteren, terwijl process-based analytics naast het resultaat ook de aandachtspunten en mogelijke oplossingen in het hele proces willen belichten.

Verschillende werkzaamheden

Performance analytics worden steeds vaker gebruikt in processen in plaats van alleen in prestaties. Performance analytics worden gebruikt in verschillende processen, waaronder voorraadbeheer. Databases zoals Excel worden gebruikt om gegevens op te slaan en te beheren. Dit wordt steeds gebruikelijker. Performance analytics richten zich op het leveren van een eindresultaat, terwijl procesgerichte analytics zich richten op het inzichtelijk maken van het proces. Performance analytics geven een verder inzicht in het proces door het vinden van problemen en mogelijke oplossingen.

Vermindering van foutmarges

Prestatie-analyse is de maatstaf voor echte taken. Elk bedrijf gebruikt het. U kunt echter problemen ondervinden als u performance analytics in al uw bedrijven op dezelfde manier wilt gebruiken. Dit komt doordat standaardfuncties zijn gekozen om zoveel mogelijk bedrijven tegemoet te komen. Uiteindelijk voert iedereen zijn eigen analyse uit. Dit creëert een groot probleem wanneer u de analyse heeft aangewezen als een kritisch onderdeel van uw strategie. Er ontstaat een enorme diversiteit aan analyses als je de analyses als een belangrijk onderdeel van je strategie hebt gepositioneerd. Hoe pakt u dit aan? Door gebruik te maken van Tuuring, kunt u uw analyses uitvoeren. Elk bedrijf kan de analyses gebruiken die het nodig heeft en wenst.

Dankzij de lage foutenmarge en de extra gegevens die performance analytics oplevert, kunnen betere beslissingen worden genomen. Performance analytics kunnen worden gebruikt om te bepalen hoe uw organisatie functioneert. KPI’s worden gebruikt om dit uit te drukken. Zoals gezegd zijn KPI’s zeker van belang, maar de focus op de klant en kwaliteit gaat hierdoor verloren. Daarnaast worden de gegevens zelf steeds meer bestudeerd. Als gevolg daarvan worden KPI’s steeds meer kwantitatieve metingen die veelvouden zijn van vooraf vastgestelde waarden. Er kan ook met gegevens worden geknoeid, naast het feit dat gegevens worden gebruikt voor prestatieanalyses. Zodra een bedrijf het eindresultaat evalueert met behulp van het Tuuring Performance Insights-platform, vergelijkt het bedrijf de resultaten. Daarom moeten de analyses gericht zijn op kwaliteit en gebruik maken van real-time gegevens.https://tuuring.com/