Herengracht500
Image default
Telefonie

Jouw IPhone laten repareren bij GSM Reparatie Centrum in Utrecht

Laad jouw IPhone niet meer op? Zit er een grote kras of barst in het glazen scherm? Of heb je per ongeluk de IPhone laten vallen in de badkuip? Dan is dat natuurlijk super vervelend want niemand wil zijn of haar dierbare IPhone kapot zien gaan. Maar vrees niet, jij hoeft gelukkig niet lang door het leven te gaan zonder IPhone want als je voor een iPhone reparatie bij GSM Reparatie Centrum in Utrecht gaat het jij binnen een mum van tijd weer een uitstekend werkende mobiel. De ervaren reparateurs weten met elke vorm van schade wel raad.

 

Een snelle IPhone reparatie

Natuurlijk is het super vervelend als jouw IPhone kapot is gegaan en het is dan waarschijnlijk nog erger om lang te wachten totdat hij weer gemaakt is. De hele vloed aan berichten op Instagram, snapchat en Facebook gaan natuurlijk gewoon door en die wil je niet missen. Kortom: een snelle service is van groot belang. Gelukkig kun jij rekenen op een razendsnelle reparatie van ongeveer 20 minuten. Dus voor je het weet loop jij de winkel weer uit met een glimlach op je gezicht en een mooie vlekkeloze IPhone in je handen. Nog een tip is om van tevoren een afspraak te maken bij de reparateur. Zo voorkom je wachtrijen.

 

IPhone problemen

Ja, ook met zo’n goede telefoon als de IPhone kunnen veel problemen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een defecte microfoon, waardoor je niemand meer kan horen, of een kapotte camera, waardoor je die mooie Instagram foto’s niet meer kunt maken. Het kan ook zo zijn dat de batterij van de IPhone kapot is, dat komt vaak voor bij wat oudere IPhone modellen. Waarschijnlijk heeft iedereen wel een keer een kapot IPhone scherm gehad en dat is ook niet gek. De IPhone is namelijk heel erg kwetsbaar maar gelukkig kunnen reparateurs gemakkelijk het scherm vervangen.

 

No cure no pay bij de IPhone

De prioriteiten bij het repareren van je IPhone zijn dus een snelle en efficiënte service maar natuurlijk mag het allemaal ook niet te veel kosten. Er zit namelijk al genoeg geld in die IPhone. Daarom betaal je bij GRC niet de hoofdprijs en heb je recht op garantie. Als je merkt dat je IPhone na een korte tijd weer kapot is kun je er gewoon mee terug naar de winkel. Ook is de no cure no pay een topregeling aangezien jij niet hoeft te betalen voor een IPhone schade die niet valt te repareren. Het kan namelijk maar zo maar zijn dat de reparateur gaat sleutelen aan je IPhone en er achter komt dat de mobiel simpelweg niet meer te redden valt. Dit is natuurlijk erg vervelend voor jou en daarom hoef jij dan ook niet te betalen voor de mislukte reparatie.