Herengracht500
Image default
Dienstverlening

Easymeeting

Ben je op zoek naar een alternatief voor een meeting? Dan ben je bij Easymeeting aan het juiste adres. Het hoeft zeker niet saai te zijn om een meeting te volgen op kantoor. Het is wel de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een mooiere locatie en misschien wel een betere locatie dan dat op kantoor. Een leuke plek waar je met zijn allen samen kan komen en waar je kan genieten van een originele en mooie locatie voor je meetings. Bij Easymeeting kun je terecht voor de meest uiteenlopende locaties voor je bijeenkomst of voor je evenement.

 

De keuze uit kantoren en spreekkamers

Er is altijd veel vraag naar functionaliteit en flexibiliteit. Daarom heeft Easymeeting een groot aanbod aan vergaderaccommodaties in hotels, kantoren, spreekkamers en coachruimtes. Deze zijn per uur te huur en je profiteert daarnaast ook van flexibele voorwaarden. Alsof dat niet genoeg is, kun je ook gebruikmaken van thematische locaties zodat het nog meer een beleving wordt om een zaal of ruimte te huren. Je kunt profiteren van de kennis van de professionals die dagelijks bezig zijn om boekingen te doen. Je kunt makkelijk en snel reserveren via de handige boekingssite. Daar heb je keuze uit diverse locaties die goed aansluiten bij je wensen.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit conferentiecentra, kasteellocaties, bedrijfsverzamelgebouwen en andere bijzondere locaties. Steeds weer komen er steeds meer locaties bij. Het maakt niet uit of het functionele of praktische locaties moeten zijn die inspirerend moeten zijn. Met de reserveringsmodule via Easymeeting.nl reserveer je binnen twee minuten al een geschikte locatie in de gewenste opstelling. Je reserveert daarbij ook de catering als je dit wenst of andere voorzieningen.

 

Kosten besparen

Het boeken van de locaties hoeft ook zeker niet duur te zijn. Je kunt makkelijk en veel geld besparen door bij Easymeeting te reserveren. Doordat je zoveel keuze hebt, kun je ook handig filters instellen op basis van de beschikbare prijzen zodat je altijd rekening kunt houden met het beschikbare budget.

Als je niet meteen de keuze kunt maken uit de verschillende zalen en locaties, dan kun je ook altijd persoonlijke contact opnemen zodat je hulp kunt krijgen met het boeken. De meeting professionals zorgen ervoor dat je geheel ontzorgd wordt en dat je alleen bezig hoeft te zijn met de inhoud van de presentaties, de meeting of de vergaderingen. Hier staan ze er ook altijd voor open om je te helpen met ideeën. Bekijk de mogelijkheden en boek ook snel voor je eigen meetings.