Herengracht500
Image default
Mobiliteit

Welke rollatos in het assortiment van Rollz zitten

Een rollator is ideaal voor wanneer zelfstandig lopen niet meer helemaal makkelijk gaat, er wordt namelijk ondersteuning geboden op de plekken dat het nodig is. Omdat een rollator toch deels een medisch product is wil je natuurlijk wel dat hij van de beste kwaliteit is, je kunt daarom het beste voor de rollators van Rollz kiezen. Rollz heeft jarenlange ontwikkelingen doorgevoerd om uiteindelijk die best mogelijke rollator op de markt te brengen, nadat mensen de rollators zo fijn vonden zijn ze zich verder gaan ontwikkelen en zijn er nieuwe rollators op de markt gekomen. Hieronder is te lezen welke rollators Rollz allemaal op dit moment in het assortiment heeft. 

Rollz Flex

De Rollz Flex is de kleinste rollator die Rollz in het assortiment heeft, deze rollator hebben ze met een reden klein gemaakt. De Rollz Flex is namelijk de meest ideale rollator om boodschappen mee te doen, doordat de rollator zo klein is wordt hij ook erg wendbaar. Omdat de Rollz Flex bedoeld is om boodschappen mee te doen zit er ook een boodschappentas op de rollator. 

Rollz Motion “Performance”

De Rollz Motion “Performance” is ideaal om lange wandelingen mee te maken, dit komt doordat de rollator omgebouwd kan worden tot rolstoel. Het is dus ook mogelijk om tijdens een wandeling uit te rusten. De Rollz Motion Performance heeft in tegenstelling tot de Rollz Motion banden die gevuld zijn met lucht, het is hierdoor mogelijk om bijvoorbeeld door het bos te lopen.

Rollz Motion Rhythm

De Rollz Motion Rhythm is de meest ideale rollator met bijvoorbeeld Parkinson, deze rollator zorgt er namelijk voor dat het looppatroon wordt gevolgd en dat de hersenen geen stappen overslaan. Dit doet de rollator aan de hand van kleine schokjes in de hand, ook is er een lazer op de grond die gevolgd kan worden.