Herengracht500
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus?

Brievenbusbanket.nl heeft ambachtelijk gebak ontworpen dat in de afmetingen van brievenbus doosjes past en dus geleverd wordt door de brievenbus. Door het brievenbus taartje juist op maat te snijden en goed te verpakken komt het vers en heel aan bij de ontvanger. Een groot voordeel van een brievenbus verzending is dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om op de bezorger te wachten om het pakketje aan te nemen, aangezien het door de brievenbus past.

Brievenbusbanket.nl heeft met uiterste zorg een viertal standaard soorten gebak door de brievenbus samengesteld dat u kunt bestellen op de webshop van brievenbusbanket.nl, zo kunt u kiezen uit; Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Walnoot Sinaasappel Banket en Chocolade Banket. Ook is er de optie om de verschillende soorten brievenbustaart te combineren met elkaar in de grotere maten doosjes die ook door de brievenbus passen. Zo kunt u een heerlijke gebak box bestellen met meerdere soorten.

Brievenbus Cadeau

Een nieuw soort origineel maar vooral lekker cadeau dat u kunt versturen door heel Nederland is de brievenbustaart van brievenbusbanket.nl, zo kunt u iemand zijn of haar verjaardag vanaf nu gemakkelijk op afstand vieren door het sturen van een taart door de brievenbus met persoonlijke boodschap bijgevoegd. U kunt zelfs op de verjaardag tot 10:00 ’s ochtends een brievenbus taartje bestellen dat nog diezelfde dag afgeleverd wordt, perfect voor als u perongeluk de verjaardag van een vriend of vriendin bent vergeten. 

Ook is het geven van een brievenbus cadeau een perfecte manier om Moederdag of Vaderdag te vieren, misschien kunt u niet altijd in de buurt zijn van uw moeder of vader, maar een brievenbuscadeau van brievenbusbanket.nl wordt altijd gewaardeerd.

Zakelijk

Bestel gemakkelijk uw relatiegeschenken op brievenbusbanket.nl, zo is brievenbusbanket.nl gespecialiseerd in grotere zakelijke orders en geven wij ook een aflevergarantie voor de geschenken die u besteld. Zo kunt u er altijd van uitgaan dat het brievenbus taartje op tijd, vers en goed verpakt aankomt bij uw zakelijke relaties. Neem voor meer informatie of een offerte aanvraag contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl, de klantenservice zal binnen twee uur antwoorden en samen met u kijken naar de passende oplossing voor uw wensen.

https://www.brievenbusbanket.nl/