Herengracht500
Image default
Woningen

Het bedrijf analyseert en verkoopt investeringsprojecten van verschillende complexiteitsniveaus.

 

Het bureau werd opgericht in het voorjaar van 1966. In eerste instantie hield het bedrijf zich alleen bezig met dienstverlening aan bewoners op de woningmarkt. Experts van de onderneming helpen nog steeds mensen bij het ondertekenen van een onroerendgoedtransactie: aan- / verkoop; uitwisseling; juridische ondersteuning in alle fasen van de transactie. Tijdens zijn bestaan ​​heeft het bureau met succes een groot aantal transacties afgesloten. Geen van hen werd als fictief erkend en werd niet door de rechtbank aangevochten, wat getuigt van de hoge professionaliteit van de medewerkers en de goed gekozen manier van werken.

Vandaag is deze firma een gekwalificeerde expert in de residentiële en commerciële vastgoedmarkt. Het bedrijf biedt een volledig scala aan advies- en makelaarsdiensten voor commercieel onroerend goed. Het bureau werkt ook samen met zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven, die verhuurdiensten aanbieden, evenals de verkoop van commerciële en kantoorruimte, afzonderlijke gebouwen, onroerendgoedtaxaties, marktanalyse en conceptontwerp.

 

Het bedrijf analyseert en verkoopt investeringsprojecten van verschillende complexiteitsniveaus. Het bureau biedt klanten uitgebreide oplossingen op het gebied van onroerend goed en behartigt de belangen van eigenaren, huurders en investeerders in alle stadia van projectontwikkeling. In haar eigen werk is het bureau primair gericht op het behartigen van de belangen van klanten.

Huis te huur

https://be.propenda.com/

Gerelateerde artikelen

De ins en outs van een vastgoedbeheerder

Ramen vervangen

En meteen is ons belangrijkste doel om onze klanten het breedste scala aan diensten