Herengracht500
Image default
Woningen

En meteen is ons belangrijkste doel om onze klanten het breedste scala aan diensten

Het bureau “Respect” verscheen in 2004 op de vastgoedmarkt. En meteen is ons belangrijkste doel om onze klanten het breedste scala aan diensten met betrekking tot onroerend goed te bieden, evenals de maximale eenvoud, duidelijkheid en veiligheid bij het kopen, verkopen of huren van onroerend goed. Wat zijn de voordelen van een samenwerking met ons? De activiteiten van het bedrijf zijn gebaseerd op: de modernste informatietechnologie; eigen softwareontwikkelingen; analytische en statistische informatie over de vastgoedmarkt die in de loop der jaren is verzameld; kennis en ervaring van een hooggekwalificeerd en professioneel team. We doen ons best om je blij te maken met ons werk!

Het bedrijf werkt goed. Tegenwoordig zijn er 48 personeelsleden. Het bedrijf wordt in alles erkend als een van de meest welvarende en meest succesvolle. Het makelaarskantoor behandelt de verkoop van appartementen rechtstreeks van de eigenaren en ontwikkelaars. De belangrijkste focus van de medewerkers van het bedrijf: secundair en primair onroerend goed (verkoop van appartementen in nieuwbouw, verkoop en selectie van objecten van eigenaren), evenals geavanceerde training van makelaars (ervaring in verkoop, persoonlijke efficiëntie en kennis op het gebied van onroerend goed).

Het bedrijf heeft gecertificeerde makelaars in dienst met jarenlange ervaring, die alles weten van onroerend goed. Zij kunnen helpen om een ​​appartement succesvol te verkopen, om een ​​oplossing te vinden voor de aankoop van onroerend goed die aansluit bij de wensen en financiële mogelijkheden van de opdrachtgever.

Voordelen: hooggekwalificeerd personeel; ondersteuning bij het goedkeuren van een hypotheek; de transactie; bekwaam advies; ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van de benodigde papieren.

 

Appartement te huur 

 

https://be.propenda.com/

Gerelateerde artikelen

Het bedrijf analyseert en verkoopt investeringsprojecten van verschillende complexiteitsniveaus.

Ramen vervangen

Wc pot nodig? Kijk eens bij badkamerwinkel