Herengracht500
Image default
Dienstverlening

4 verhuistips in Leiden

Je hebt een huis gekocht in Leiden, gaat weg uit je appartement of helpt een vriend met verhuizen. Wat de reden ook is, verhuizen in een grote stad kan lastig zijn als je dit nog nooit gedaan hebt. Wanneer alles is ingepakt en de juiste mensen geregeld zijn kan je beginnen! In deze blog geven wij je een aantal tips om te helpen verhuizen in Leiden!

Huur een container voor je vuil

Een container huren in Leiden is super simpel. Daarnaast is het ook hard nodig wanneer je naast het verhuizen veel verbouwingsrotzooi maakt. In plaats van een klein leger aan vuilniszakken vol te maken is het vele malen makkelijker om gewoon een container in te huren. Doorgaans worden deze zowel geplaatst als opgehaald op de door jouw opgegeven locatie wat er voor zorgt dat je er geen omkijken naar hebt.

Regel genoeg mensen

Oude gebouwen in Leiden hebben veel trappen maar zelden een lift. Dit gaat betekenen dat er genoeg gelopen mag worden tijdens een verhuizing in Leiden. Daarom geven wij als een van onze verhuistips in Leiden: regel genoeg mensen! Je kan nooit te veel handen hebben wanneer je verhuist. Zorg er trouwens wel voor dat je de mensen die je vraagt zowel eten als drinken aanbiedt.

Schrijf op je dozen

Op de verhuisdozen schrijven in welke kamer ze horen is een life-saver. Jij weet waarschijnlijk waar alles heen moet maar de mensen die je helpen die weten dat niet. Ze zeggen dat voorbereiding het halve werk is en dat is hier niet anders. Maak iedereens leven makkelijker door dit kleine ding van te voren te doen.

Plan vooruit met vervoer

Leiden is een stad met veel dunne straten in het centrum, hierdoor kunnen niet vijf auto’s constant op en neer rijden tijdens een verhuizing. Een klein busje huren kan je leven redden op logistiek vlak!

https://www.afvalcontainersleiden.nl/