Herengracht500
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom je niet zomaar paintball tickets op straat moet kopen. Ben jij wel eens benaderd?

Je hoeft niet ver te gaan om iemand te vinden die een paintballkaartje heeft gekocht of kent van iemand in de straat. Hoewel veel mensen hebben genoten van het spelen van paintball als gevolg van de aankoop van deze tickets, moet u weten dat er een aantal redenen zijn waarom u ze niet moet kopen van een verkoper in de straat.

Paintbal tickets zijn op srtaat vele male duurder als normaal

Paintball tickets die op straat worden verkocht, worden meestal verkocht voor ongeveer €64,00 voor acht tickets (of ongeveer $8,00 per persoon). De tickets zelf geven de spelers toegang tot gratis toegang tot het paintballveld en gratis materiaalverhuur, maar dit is nog steeds erg duur voor paintball tickets. Het is $8 per persoon die spelers uitgeven voordat ze zelfs maar bij het paintballveld aankomen.

Waarom zijn de verkopers zo schoorvoetend?

In wezen is de €8 die je voor je kaartjes betaalt, een commissie die rechtstreeks in de zak van de persoon op straat gaat waar je ze net van hebt gekocht. Die persoon heeft meestal geen enkele connectie met een echt veld. Hierdoor kunnen sommige verkopers zeer flexibel zijn met de feiten over wat je krijgt als je op het veld aankomt. 

Het is gedocumenteerd dat sommige spelers bij een paintballveld zijn aangekomen en denken dat ze recht hebben op veel meer extravagante dingen dan hun kaartjes toelaten… Nachtzichtbril, tanks, helikopters, uitgebreide sessies, prive-velden zijn slechts enkele van de meest voorkomende dingen die spelers zijn bedrogen te geloven van een louche verkoper. De reden hiervoor is dat het de verkoper gewoon niet kan schelen! Hij weet dat zolang je opgewonden genoeg bent om te spelen dat je de kaartjes koopt en hij betaald krijgt voor de dag, en hij zal je waarschijnlijk ook nooit meer zien.

Tickets worden niet niet op alle velden geaccepteerd

Veel van de organisaties beweren dat hun tickets worden geaccepteerd door velden in heel Australië en dit is voor het grootste deel waar, maar het is bijna onmogelijk om een ticket te vinden dat universeel wordt geaccepteerd op ALLE velden. Sommige velden accepteren tickets van bepaalde ticketleveranciers en andere niet, en sommige velden accepteren helemaal geen tickets. Dit kan het moeilijk maken als je een bepaald veld in gedachten hebt waar je wilt spelen, en dan leert dat de tickets die je hebt gekocht niet worden geaccepteerd op de locatie van je keuze.

Waarom moet je altijd bij een derde partij je tickets boeken?

Normaal gesproken bel je het nummer dat vermeld staat op de tickets die je hebt gekocht, maar in feite bel je het veld niet. Je belt eigenlijk een derde partij callcenter, die een extra commissie neemt voor het nemen van uw boeking, en het genereren van het bedrijf voor dat veld. Dit betekent dat er soms nog meer fouten in het boekingsproces kunnen optreden, omdat groepen soms dubbel worden geboekt, of de verkeerde informatie over hun boeking krijgen.

Wat is de juiste oplossing om aan de beste tickets te komen?

Nou, het is niet allemaal slecht nieuws, in feite zijn er een aantal ticketaanbieders die eigenlijk al deze problemen oplossen, en een fantastisch resultaat leveren voor alle betrokken partijen! De leren meer over hoe te voorkomen dat je gestoken wordt door straatverkopers, lees mijn andere artikel genaamd “Wat zijn de beste paintball tickets om te kopen” of bezoek de link onderaan dit artikel.

Eenmaal daar kunt u de verschillende paintballvelden bij u in de buurt doorbladeren en vergelijken, de laatste promoties en kortingen bekijken en direct op de website paintball tickets voor uw hele team kopen.

https://ticketforsale.nl/